Cum scapi în câteva secunde de mirosul de pește din casă. Ai nevoie doar de un condiment banal

Iată cel mai simplu mod în care poți scăpa de mirosul de pește din casă.
Cum scapi în câteva secunde de mirosul de pește din casă. Ai nevoie doar de un condiment banal

Cum scapi în câteva secunde de mirosul de pește din casă. Pește este unul dintre cele mai delicioase alimente, dar mai puțin plăcut este mirosul puternic care-l lasă pe mâini și în bucătărie. Adesea, acest lucru ne poate împiedica pe multe dintre noi să gătim această mâncare incredibil de gustoasă.

Totuși, nu este cazul să renunți la el, mai ales pentru că există modalități foarte ușoare de a scăpa de mirosul de pește din casă și din bucătărie. Am găsit câteva sfaturi importante de la bucătari și vânzători de pește de top pentru a elimina mirosul neplăcut de pește.

Cum scapi în câteva secunde de mirosul de pește din casă

Spală-te foarte bine cu apă rece

Pentru început, sigur vei vrea să îndepărtezi mirosul de pe mâni. Așadar, apă rece și săpun sunt tot ce ai nevoie. Folosește apa rece pentru a elimina orice resturi de pește sau solzi de pe mâini. Dacă te speli mai întâi cu apă fierbinte, riscați să amplifici mirosul de pește de pe mâinile tale. Odată ce te-ai spălat foarte bine cu apă rece, spală-te pe mâinile cu apă fierbinte și cu săpun. Alternativ, freacă ambele mâini timp de cinci secunde pe chiuveta din oțel inoxidabil, apoi spală-te cu apă caldă și săpun pentru a elimina mirosul de pește.

De asemenea, poți să mai folosești pasta de dinți, pentru a-ți reîmprospăta mânile. Foloseste pasta de dinti. Stoarce puțină pastă de pastă de dinți în palme după ce te-ai curățat foarte bine. Freacă partea din față și din spate a mâinilor, apoi clătește cu apă caldă.

Scapă de mirosuri cu zahăr caramelizat

După ce ai terminat de gătit, iată și altă metodă foarte ușoară pentru a elimina mirosul neplăcut din bucătărie. Ai nevoie doar de un condiment banal pentru a îndepărta mirosul de pește gătit. Este vorba de zahăr, acesta poate să readucă un parfum plăcut casei tale. Toarnă trei, patru linguri de zahăr într-un castron, o lingură de apă și pune amestecul pe foc.

Zahărul trebuie să stea pe foc până când începe să capete o culoare caramel-închisă. Cu ajutorul zahărului caramelizat vei elimina mirosul de pește și vei reuși să umpli bucătăria cu parfumul unui odorizant natural.

Cum să îți împrospătezi țesăturile

După ce ai mâncat cina, poate ai descoperit că mirosul de pește a reușit să-ți pătrundă și în perne și în canapea.

Țesăturile au obiceiul de a capta mirosurile neplăcute, așa că ia un spray de cameră și pulveriză-l pe canapea, pe perne și pe draperii până când sunt umede. Astfel o să-ți iei rămas bun de la acele mirosuri de pește o dată pentru totdeauna. Țesăturile se vor usca natural, păstrând un miros plăcut.

Citește și planta care curăță aerul din casă. Te scapă de praf și mirosurile neplăcute

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *