Cum se menține Nicole Cherry în formă de când e mamă. Secretul nebănuit al siluetei ei: „Ne solicită” EXCLUSIV

"Încerc să am un stil de viață alimentar cât se poate de sănătos"
Cum se menține Nicole Cherry în formă de când e mamă. Secretul nebănuit al siluetei ei: Ne solicită EXCLUSIV

Nicole Cherry este o mămică împlinită, bucurându-se de fiica ei, Anastasia, care o ține în formă. Vedeta arată excepțional, astfel că ne-a spus secretul ei, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro. De asemenea, vedeta ne-a zis că soțul ei, Florin, îi este un adevărat sprijin, iar într-un cuplu de succes trebuie să existe comunicare și răbdare. Artista le pregătește multe surprize fanilor, însă a punctat că nu este adepta show-urilor nebunești, astfel că nu o să o vedem prea curând într-o emisiune cu probe dure.

Nicole Cherry: “Încerc să am un stil de viață alimentar cât se poate de sănătos”

Nicole Cherry se află într-o formă de invidiat, bucurându-se de o siluetă de vis. Aflată la Viva! Influencers Party 2022, vedeta ne-a dezvăluit că muncește mult, are un stil de viață sănătos și se bazează pe echilibru. Mai mult, fiica ei, care va împlini un an pe 27 noiembrie, o menține activă:

“Muncesc mult, mă ține în formă și Anastasia pentru că a început să meargă destul de mult, îi place să exploreze și ne solicită. Cam atât. În rest, încerc să am un stil de viață alimentar cât se poate de sănătos. Echilibru, în general, cred că acesta a fost secretul meu. Oricum, consider că o femeie, după ce devine mamă, capătă, cel puțin, un zâmbet, o strălucire mai aparte”.

Ce rutină are fiica ei

Anastasia crește pe zi ce trece, iar Nicole Cherry este o mămică dedicată, care nu pierde niciun moment din viața fiicei sale. Cântăreața ne-a explicat ce rutină a ajuns să aibă alături de micuța ei:

“În mod normal, doarme pe la 9 jumătate, 10. Doarme mai mult la ultimul somn pe care îl are. Așteptăm acum tranziția, să renunțăm, ușor, ușor, la cele două somnuri și să ne bucurăm de un singur somn bun, să putem să facem mai multe împreună. Momentan, îmi place să fiu cu ea acasă. Ea, dacă își dorește să se odihnească, prefer să fie în mediul ei, să se simtă bine”.

Ce spune despre soțul ei, Florin

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Florin, care îi este un adevărat sprijin. Bărbatul o susține în tot ce face. Pentru o relație de succes, vedeta a subliniat că trebuie să existe răbdare, comunicare, dar și puterea de a ne bucura de lucruri simple:

“Într-adevăr, suntem un cuplu solid și știm să ne ascultăm unul pe celălalt, asta ne ajută enorm. Florin este sprijinul meu, cel puțin în toată această perioadă m-a ajutat enorm în tot. Cred că, în general, e important, așa cum am spus, să existe comunicare, să înțelegi nevoia fiecăruia și să ai răbdare, să te bucuri de lucrurile, care, pe moment, nu par atât de WOW, dar ele, de fapt, contează enorm de mult. Lucrurile simple, în general, ne ajută să ne bucurăm mai mult, cred eu”.

Nicole Cherry, secret siluetă
Nicole Cherry

Pregătește multe surprize

Cântăreața nu uită niciodată de fanii săi, astfel că le pregătește numeroase colaborări. De asemenea, ea pune la cale și un proiect destul de mare. Nicole Cherry abia așteaptă să le prezinte totul admiratorilor ei:

“Există multe colaborări pe care le pregătesc. Va fi și un proiect mare pe care îl punem la cale în momentul de față. Sunt multe lucrurile pe care abia aștept să vi le prezint, să vi le arăt. Zic eu că o să vă surprindă foarte tare”.

De ce nu ar participa la o emisiune cu probe dure

Atunci când a venit vorba despre o apariție televizată, Nicole Cherry a preferat să mențină discreția. Cu toate acestea, vedeta a punctat că nu ar participa la un show plin de provocări, fiind o fire liniștită și îndrăgind siguranța:

“O să vedeți, nu vreau să zic mai multe, prefer să mai țin puțin suspansul pentru că la momentul respectiv va afla toată lumea. (n.r. de o eventuală apariție televizată) Nebuniile nu sunt pentru mine, sunt o fire cât se poate de liniștită și îmi place să am siguranță. Nu o să mă vedeți prea curând la vreo nebunie. Nu știu, maxim să zic că m-am plictisit tare de tot și vreau o schimbare în viața mea. Dar cam greu să se întâmple asta. Nu știu, momentan nu. (n.r. nu ar merge în Republica Dominicană la vreo emisiune)”.

Foto: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *