Daciana Sârbu, dezvăluiri despre copilul adoptat. „Uneori, Victor se uită la mine și zice: OK, acum se termină, sper că nu te gândești la următorul!” VIDEO EXCLUSIV

Daciana Sârbu a vorbit despre familia ei

Daciana Sârbu și Victor Ponta se bucură de trei micuți, Irina, Andrei, băiatul fostului premier dintr-o relație anterioară, și Maria, o fetiță adoptată. Fostul europarlamentar a făcut dezvăluiri, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cele mai grele momente prin care a trecut familia de când s-a mai alăturat un membru. De asemenea, ea ne-a explicat că partenerul său este preferatul micuței Maria.

Daciana Sârbu, detalii despre familia ei

În trecut, Daciana Sârbu și Victor Ponta luau decizia de a adopta o fetiță, Maria, pentru ca aceasta să le completeze familia. Fostul europarlamentar ne-a explicat la evenimentul Elle New Media Awards că este greu să ofere sfaturi atunci când vine vorba despre acest aspect, ținând cont că fiecare situație este diferită. Totuși, ea consideră că secretul constă în răbdare și iubire necondiționată:

Citește și: Concediu şi indemnizaţie pentru îngrijirea copilului bolnav. Perioadă a fost extinsă. Ce arată noua lege

“Este greu să dai sfaturi. Fiecare situație este diferită, la fel și fiecare copil. Cred că în momentul în care te simți bine cu tine, echilibrat, dar și bine în familie, atunci cred că poți să faci acest pas. Copiii aceștia vin cu un bagaj emoțional, cu probleme de adaptare. Toate trebuie, cumva, armonizate. În momentul în care ești dispus să oferi iubire necondiționată și ai suficientă răbdare să pornești un asemenea proiect, căci eu așa l-am considerat, ca fiind un proiect, până la urmă, nu ai cum să nu poți să o faci.”

Care a fost cea mai grea parte

Fostul europarlamentar a punctat că a fost dificil să le facă pe cele două fete, Irina și Maria, să se înțeleagă ca două surori. Totuși, Daciana Sârbu și Victor Ponta au ajuns unde își doreau, folosindu-se de răbdare și înțelegere, astfel că micuțele lor se înțeleg acum foarte bine:

“Cea mai grea cred că a fost relația cu Irina și drumul până la momentul în care suntem acum, când ele se înțeleg și se poartă ca două surori. A fost dificil, dar nu imposibil. Până la urmă, au trecut doar 3 ani și suntem foarte bine.”

Citește și: Cine este tatăl copilului Dianei Enache. Prima reacție a lui Adrian Enache, după ce s-a aflat că va deveni bunic

“Tati a spus de la început”

Daciana Sârbu ne-a dezvăluit că Victor Ponta este preferatul fiicei adoptate, Maria. Se pare că micuța i-a spus “tati” încă de la început. Fostul europalamentar nu s-a supărat, știind că acesta este un proces normal:

“O să vă spun ceva, tati a spus de la început. Da, este evident. (n.r. cine este preferatul) Cu el a și dormit de la început. Mie mi-a spus “mami” mai târziu, dar nu am suferit, am înțeles procesul, care continuă.”

Citește și: Cum a ajuns prințesa Charlotte să aibă o avere mai mare decât a fratelui său, prințul George. Este numită cel mai bogat copil regal din lume

Ce îi spune Victor Ponta despre al patrulea copil

De asemenea, Daciana Sârbu ne-a dezvăluit că Victor Ponta consideră că familia este completă. Cu toate acestea, ea nu refuză vehement ideea de a mai adopta un copil pentru a se bucura de încă o minune:

“Nu îmi dau seama acum. Uneori, Victor se uită la mine și zice: “OK, acum se termină, sper că nu te gândești la următorul!”. Nu știu, nu pot să spun acum nu sau poate. Nu îmi dau seama. Dumnezeu știe.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.1 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *