Damian Drăghici împlinește astăzi 53 de ani. Ce spune partenera lui despre diferența de vârstă. „Adevărul este că eu am 56 de ani și el 15” VIDEO EXCLUSIV

Între cei doi e o diferență de vârstă de 23 de ani

Damian Drăghici, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, împlinește astăzi 53 de ani, vârstă pe care nu o va celebra printr-un concert, așa cum obișnuia să o facă în anii trecuți, ci alături de familia lui și colegii de la „Te cunosc de undeva!”. Artistul a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că se simte ca la 35 de ani, cu toate că logodnica lui, Cristina Stroe, afirmă că nu îi dă mai mult de 15.

Ce spune Damian Drăghici despre diferența de vârstă dintre el și iubita lui

Concurentul de la „Te cunosc de undeva” este dovada vie că vârsta este doar un număr și câteva kilograme în minus pot aduce un plus de beneficiu.

„35 de ani împlinesc. Mă simt în forță”, ne-a declarat amuzat Damian Drăghici, completat de mama fiului său.

„Ca să vă zis sincer, că ne tot întreba lumea cum este cu diferența de vârstă dintre noi. La toți le-am zis că este foarte nasol cu diferența de vârstă, că eu am vreo 56 de ani și el 15”, a declarat amuzată Cristina.

Cei doi nu fac pereche doar acasă, ci colaborează împreună pe toate planurile. De când Cristina a intrat în viața lui Damian Drăghici aceasta se implică în aproape toate activitățile lui. Mai greu i-a fost însă să o convingă să i se alăture proiectului „Te cunosc de undeva!”.

„Păi asta face ea, cântă, și am zis să venim la „Te cunosc de undeva!”. Am fost abordați mai de mult de cei din producție și acum am considerat că a fost momentul”, a mărturisit Drăghici pentru EGO.ro.

„Noi nu cântâm împreună”

Chiar dacă lumea are impresia că cei doi s-au cunoscut pe scenă și că mult timp au colaborat din acest punct de vedere, se pare însă că lucrurile stau cu totul diferit.

„Noi nu cântâm împreună. Am cântat un pic înainte să fiu însărcinată, și când am fost cu sarcina, dar puțin, cred că o vară. Dar așa noi nu cântâm împreună, lucrăm împreună, avem și proiecte împreună, dar într-adevăr a trebuit să mă convingă să vin pentru că eu în ultimii ani, de fapt cred că niciodată nu am fost genul acela care să vrea expunere, să meargă la emisiuni. Mie îmi place foarte mult să fiu o tipă discretă și îmi place să am confortul omului care nu e neapărat public. Adică să merg și ciufulită la magazin sau să ies în papuci de casă pe stradă. Eu chiar sunt genul acesta, nu o să mă vedeți niciodată altfel”, ne-a declarat și Cristina Stroe, completând că și acum are emoții și o oarecare temere.

„Mi-a fost un pic așa teamă de expunerea asta pentru că nu știam cum o să fie, ce o să fie”.

Damian Drăghici și Cristina Stroe fac echipă la „Te cunosc de undeva!”
Damian Drăghici și Cristina Stroe fac echipă la „Te cunosc de undeva!”

Se pregătesc de petrecere

Între filmări și concerte, Damian Drăghici a găsit timp și pentru a-și sărbători ziua de naștere. În primul rând va fi alături de copilul lui, pe care din cauza programului încârcat nu-l vede pe cât de mult și-ar dori, cu atât mai mult acum când au început filmările la „Te cunosc de undeva!”.

„Copilul este acasă. L-am lăsat cu bunicile. Ne-am văzut cu el, am vorbit cu el, o să petrecem weekend-ul cu el. Pleacă în seara asta la mare singur să deschidă sezonul estival. Totul bine ”, ne-a spus artistul despre fiul lui, Andrei, completat de Cristina. „I-am lăsat bani, se duce în club”.

De la petrecere nu vor lipsi colegii din Antena 1, mai ales că cei mai mulți dintre concurenții de la „Te cunosc de undeva” au o relație foarte bună cu Damian Drăghici și spun despre acesta că ar fi favorit la marele premiu.

„Nu e adevărat, nu luăm noi toate notele mari. Cel puțin de la juriu chiar nu luăm. Chiar vreau să subliniez chestia asta. Suntem foarte corecți noi între noi, concurenții. Adică ampreciem, că este momentul acela în care trebuie să dăm puncte unui anumit moment, nu dă nimeni pe prietenie. Credeți-mă. Chiar nimeni. Toată lumea dă punctele pe dificultate momentului, că na dacă ai un moment foarte greu, complex, dar și pe transformare. Chiar n-ai cum să dai pe prietenie”, a completat Cristina Stroe pentru EGO.ro.

Citește și Mihai Petre revine la TV. Cu ce post a semnat, unde va putea fi văzut. E oficial

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.5 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *