Dana Coteanu, alias Marijuana, l-a ”înfiat” pe fiul adoptiv al Luminiței Anghel: ”E ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”. Ce pregătesc împreună. EXCLUSIV

Celebra solistă ar vrea, pe viitor, să lanseze o piesă cu David Pușcaș

Dana Coteanu s-a apropiat foarte mult de David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Ea ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre strânsa lor legătură de suflet: ”David vine pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme”, ne-a declarat celebra solistă. Ea ne-a mai dezvăluit că, după decesul iubitului, s-a mutat din acea casă blestemată. Cu ajutorul psihologului, Dana Coteanu luptă să treacă peste tragedie.

”David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme”

Dana Marijuana este o artistă cu suflet mare, ea ajutând pe oricine îi bate la ușă. A devenit un real sprijin și pentru David Pușcaș, fiul adoptiv al solistei Luminița Anghel, care avea mare nevoie de un sfat bun și de sprijin, după scandalurile teribile cu celebra lui mamă:

”David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, ne-a declarat Dana Coteanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Dana Coteanu și David Pușcaș
Dana Coteanu și David Pușcaș

Dana Coteanu merge la psihiatru, după decesul iubitului ei, și s-a mutat din casa blestemată

Dana este foarte afectată de decesul iubitului ei, Daniel Burlacu, fost campion la arte marțiale, așa că a cerut ajutor de specialitate, după marele necaz:

”Am un tratament pe care îl fac lunar la psiholog și la psihiatru, sunt mai liniștită acum. M-am mutat de mult din acea casă, unde a murit, după ce a căzut de pe scară și s-a lovit la cap, m-am mutat imediat, nu mai puteam locui acolo. Acum scot lucrurile în noua casă”, ne-a mai declarat Dana Coteanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

În alt interviu, pentru Ego.ro, artista ne făcea confesiuni cutremurătoare despre legătura paranormală pe care susține că o are cu iubitul mort:

”El îmi apare, cumva, imaginar. Pur și simplu am impresia că mă veghează, primesc răspunsuri, îl văd, îi aud vocea. Știu că mă aude. Sper ca, la un moment dat, să se întoarcă înapoi cu bine. Am o legătură paranormală cu el, dar și cu mama mea. De aceea sunt un pic liniștită, pentru că eu cred în viața de după moarte. Există o lume dincolo…”.

Dana și Daniel Burlacu
Dana și Daniel Burlacu. Iubitul ei a murit în casa în care locuiau

Fiica cea mică i-a moștenit pasiunea pentru pictură

Marijuana e tare mândră că fiica ei cea mică, Iris (7 ani), i-a moștenit marea pasiune pentru artă, pentru pictură, micuța fiind lăudată și apreciată chiar și de specialiștii în domeniu pentru tablourile ei:

”Fiica mea cea mică este foarte talentată la desen, învață bine la școală, cât se poate, nici prea prea nici foarte foarte, seamănă cu mine”.

La sfârșitul interviului, cântăreața le-a transmis o mare rugăminte fanilor ei: ”Aș avea nevoie ca oamenii să-mi transmită doar gândurile lor bune”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *