De ce a refuzat Dan Negru să meargă la podcastul lui Visarion Alexa. Ce a spus despre acuzațiile aduse părintelui

Dan Negru: "Noi ne pricepem cel mai bine să le generalizăm"
De ce a refuzat Dan Negru să meargă la podcastul lui Visarion Alexa. Ce a spus despre acuzațiile aduse părintelui

La câteva zile după ce s-a aflat că preotul Visarion Alexa a fost acuzat de agresiune sexuală, Dan Negru dezvăluie că fusese invitat la podcastul părintelui. Cunoscutul prezentator TV a publicat un mesaj pe pagina sa în care vorbește despre situația lui Visarion Alexa.

Dan Negru: “Frauda, abuzul, păcatul sunt ale fiecăruia in parte”

Dan Negru a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre cum a fost invitat la podcastul lui Visarion Alexa, dar a refuzat. Prezentatorul TV nu merge la niciun podcast. Ulterior, Dan Negru a continuat cu un mesaj despre felul în care oamenii pun des etichete și generalizează.

Dan Negru a încheiat mesaj cu câteva cuvinte despre credința sa și un citat al Domnului Iisus Hristos.

“Nu-l cunosc pe Visarion Alexa. M-a invitat la podcastul lui dar cum nu mă duc deloc la podcasturi, l-am refuzat și nu l-am întâlnit.

Frauda, abuzul, păcatul sunt ale fiecăruia in parte. Sunt pe CNP-ul din buletin. Dar noi ne pricepem cel mai bine să le generalizăm. Politicieni sunt hoți și doctorii șpăgari.

Monarhia nu era bună că l-am avut pe Carol al II-lea, fotbaliștii sunt proști și cântărețele ușuratice. Mereu am generalizat. Degeaba l-am avut pe Ferdinard că noi am văzut doar erorile lui Carol II-lea, degeaba Dinu, Lucescu sau Gică Popescu sunt parteneri excelenți de dialog, noi am văzut doar blocnotesu’ lui Claudiu Răducanu.

Nimeni nu generalizează mai bine ca noi. Poate greșesc și bisericile când pun în cârca oamenilor lor mai mult decât pot ei duce. Eu n-am uitat însă niciodată că-n fruntea bisericii ortodoxe nu e patriarhul Daniel si nici in fruntea catolicilor nu e Papa de la Roma.

E un tânăr de vreo 30 de ani care mi-a spus că-mi va da odihnă atunci când voi fi împovărat. E singurul pe care-L cred. Ceilalți să-și ducă păcatele și greșelile fiecare pe CNP propriu!

„Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă”- Iisus-„, a scris Dan Negru.

Citește și Ce spune părintele Visarion despre acuzațiile de agresiune sexuală. Anunțul Patriarhiei

Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală. Preotul și-a recunoscut fapta

O femeie în vârstă de 37 de ani a depus plângere împotriva lui Visarion Alexa. Acesta este acuzat de agresiune sexuală în timpul spovedaniei. Ulterior, în fața magistraților, preotul și-a recunoscut fapta. La scurt timp după ce a depus plângerea, femeia s-a văzut cu preotul Visarion Alexa, ea având un microfon sub haine. În urma discuției, procurorii au decis să îl rețină pe preot.

A fost reținut pentru câteva ore, apoi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Patriarhia a transmis măsurile pe care le-a luat după ce Visarion Alexa și-a recunoscut fapta:

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
6.5 26 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *