De ce ar fi rămas Viviana Sposub fără jobul de la Kanal D. Are legătură cu George Burcea

Ce ar fi făcut George Burcea
De ce ar fi rămas Viviana Sposub fără jobul de la Kanal D. Are legătură cu George Burcea

Emisiunea “Dimineața cu noi” de la Kanal D a fost scoasă din grilă. Singura din echipă care nu ar fi primit post într-un alt proiect ar fi Viviana Sposub. Motivul? Sursele spun că George Burcea ar fi contribuit la această situație neașteptată.

De ce ar fi rămas Viviana Sposub fără jobul de la Kanal D

Viviana Sposub nu ar mai fi primit alt post la Kanal D din cauza lui George Burcea. Potrivit cancan.ro, tânărul actor ar fi fost tot timpul prezent pe platourile de filmare, în fiecare zi. Acest lucru nu ar fi fost pe placul conducerii televiziunii.

După nici jumătate de an de la debutul emisiunii “Dimineața cu noi”, în care prezentatori erau Bursucu, George Tănase și Viviana Sposub, aceasta a fost scoasă din grilă. Dacă Bursucu și George Tănase au fost implicați în alte proiecte, numele Vivianei Sposub nu apare nicăieri și nici nu ar mai urma să apară curând. Șefii de la Kanal D nu ar fi fost mulțumiți de faptul că George Burcea era mereu prezent în platoul de filmare.

„…și George Burcea e vinovat! Ce a făcut el acolo… În iulie, când s-a câștigat mașina oferită de Radio Impuls, Viviana era stânjenită că George a însoțit-o chiar și acolo. Plus că el nu vorbea cu nimeni, nu știu la ce venise. Nu știu ce relație au ei, poate e gelos. Dar se vedea că ei nu îi convenea, parcă îi era rușine să se bage în seamă cu producătorii, tocmai să nu-i bată obrazul că iar venise cu el”, a spus o sursă pentru cancan.ro.

De ce ar fi rămas Viviana Sposub fără jobul de la Kanal D
Viviana Sposub și George Burcea

Ce a dezvăluit George Burcea despre planurile de nuntă cu Viviana Sposub

Recent, George Burcea a vorbit despre căsătoria cu Viviana Sposub. Tânăra își dorește să fie cerută în căsătorie undeva departe de România. De asemenea, Viviana Sposub vrea să fie sigură că are manichiura făcută pentru a putea face celebra fotografie cu inelul pe deget pentru a le arăta tuturor că a fost cerută în căsătorie.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu”, a declarat George Burcea despre dorința iubitei lui.

Viviana Sposub și George Burcea au fost în urmă cu câteva luni la o nuntă în Maramureș. Acolo i-a fost pus voalul de mireasă Vivianei. Conform tradiției, cea căreia i se pune voalul este următoarea mireasă. Astfel, prezentatoarea TV așteaptă cu nerăbdare ca iubitul ei să facă marele pas și să înceapă planurile pentru evenimentul mult așteptat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.5 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *