De ce e bine să pui sare în apa cu care speli podeaua din casă. Trucul e genial, trebuie să-l știi

Beneficiile sunt multiple
De ce e bine să pui sare în apa cu care speli podeaua din casă. Trucul e genial, trebuie să-l știi

Gospodinele nu se opresc niciodată din a descoperi noi trucuri de curățenie. Vei vedea mai jos unul dintre ele, pe care multă lume deja îl folosește. Sarea adugată în apa cu care speli podeaua poate face o diferență uriașă în ceea ce privește rezultatul final.

De ce să folosești sare atunci când speli podeaua. Este un truc folosit de multe gospodine

Sarea este cunoscută pentru beneficiile sale multiple. Trucul de mai jos trebuie luat în considerare mai ales de către gospodinele care au în casă animale de companie. Se poate întâmpla ca membrii familiei să se îmbolnăvească des din cauza părului lăsat de animalele de companie.

Ai nevoie de: apă caldă cât pentru o găleată și 2-3 linguri de sare. Poți folosi sare de mare cu aditivi parfumați. Astfel vei împrospăta și aerul din casă. Ulterior, în timpul curățării podelei, e nevoie să acorzi o atenție dosebită colțurilor, plintelor și zonelor în care se acumulează praf. Soluția cu sare va dezinfecta spațiul în care locuiesc copii mici, persoanele alergice sau cele astmatice.

Mai mult decât atât, sarea va elimina mirosurile neplăcute pe care câinii și pisicile le răspândesc. Spălând astfel podelele cu apă și sare nu doar vei scăpa de praf și germeni, ci vei crea și o astmofersă confortabilă și sănătoasă în casa ta.

Metoda spălării podelei cu sare este o tradiție mai veche. Acest remediu simplu ajută la eliminarea murdăriei și îmbunătățește, totodată, aura camerei. Este un truc folosit și dacă îți dorești să ai parte de noroc, liniște și bunăstare în casă.

Vezi și – De ce să presari mereu sare peste mătură când faci curățenie. Efectul este chiar surprinzător

Ce alte beneficii aduce spălarea cu sare a podelei

Potrivit stiridiaspora.ro, spălarea podelei cu apă și sare se face și pentru a curăța casa de energia negativă acumulată. Această energie negativă poate fi recunoscută dacă: copiii răcesc des, ai insomnii sau vise urâte, plantele de interior se usucă și mor, aparatele electrice nu mai funcționează, cineva a murit recent în casă, nu ai bani, lucrurile dispar brusc și fără urmă.

De asemenea, se recomandă curățarea cu sare și atunci când relația dintre soț și soție se deteriorează, când pacea din familie dispare, când copiii nu mai ascultă sau când animalele de companie mor.

Vezi și – Amestecul care îți face parchetul să strălucească de curățenie. Ce trebuie să pui de fapt în apa cu care speli podeaua, trucul e genial

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
6.7 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *