De ce emisiunea lui Dan Negru are un succes uriaș: „Ăsta e motivul pentru care Jocul Cuvintelor e sold out la vânzări de publicitate” EXCLUSIV

Concursul lui Dan Negru se difuzează, mai nou, și în reluare. În schimb, colega lui, Teo Trandafir, a fost scoasă din grila tv
De ce emisiunea lui Dan Negru are un succes uriaș: Ăsta e motivul pentru care Jocul Cuvintelor e sold out la vânzări de publicitate EXCLUSIV

Concursul de cultură generală ”Jocul cuvintelor”, cu audiențe uriașe, adesea lider de audiențe, a adus postului Kanal D numeroase contracte de publicitate. Dan Negru ne-a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, de ce emisiunea, care mai nou se difuzează și în reluare, are un așa mare succes: ”Este una dintre puținele emisiuni tv cu public AB, asta, tradus, înseamnă public de foarte bună calitate”.

Peste 800.000 de persoane au urmărit ediția din 1 Iunie, cu olimpicii României

Postul de televiziune Kanal D a anunțat, recent, modificări interesante în grila de programe. Prin urmare, emisiunea ”Teo Show”, prezentată de Teo Trandafir, a fost suspendată, până la toamnă, iar Dan Negru, cu al său concurs de cultură generală, ”Jocul Cuvintelor”, va fi difuzat și în reluare, de la ora 17.30. Deci, porție dublă de Dan Negru, pentru fanii acestei producții tv, care înregistrează audiențe foarte bune, deloc pe placul rivalilor PRO TV și Antena 1. Peste 800.000 de persoane au urmărit cu sufletul la gură ediția din 1 Iunie, cu olimpicii României.

”Perioada care urmează va fi una relaxată, dar şi dedicată antrenamentului minţii, pentru că Dan Negru va fi alături de telespectatorii Kanal D, de luni până vineri, de la ora 17.30, dar şi de miercuri până vineri, de la ora 22.30. Emisiunea fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” va putea fi urmărită, aşadar, atât în Day Time cât şi în Prime Time. Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă, urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori”, se anunța în comunicatul postului Kanal D.

Jocul Cuvintelor

Dan Negru: ”Este una din puținele emisiuni tv cu public AB, asta, tradus, înseamnă public de foarte bună calitate”

Contactat de reporterii Ego.ro, Dan Negru ne-a vorbit despre imensul succes al concursului ”Jocul Cuvintelor”, pe care îl prezintă la Kanal D, după ce a demisionat de la Antena 1:

”Este una din puținele emisiuni tv cu public AB, asta, tradus, înseamnă public de foarte bună calitate. Publicul AB e cel mai căutat de piața de publicitate pentru că e publicul pe care tv l-a pierdut în ultimii ani. Ăsta e și motivul pentru care Jocul Cuvintelor e sold out la vânzări de publicitate, datorită publicului AB care urmărește show-ul. De fapt, un show de cultură generală cu litere nu putea să aibă alt public”.

”Jocul Cuvintelor e una dintre cele mai profitabile producții tv pentru că are costuri minore. E nevoie doar de invitați cu creier”

Dan Negru ne-a mai explicat de ce ”Jocul Cuvintelor” este una dintre cele mai profitabile emisiuni de televiziune, la ora actuală. Investiții mici, încasări mari, din publicitate:

”Ce ne-a mirat nu a fost calitatea telespectatorilor, ci numărul lor. Mereu ni s-a spus că publicul tv vrea manele și scandal și ne-am mirat când am văzut că nu e deloc așa. Dincolo de asta, ”Jocul Cuvintelor” e una dintre cele mai profitabile producții tv, pentru că are costuri minore, e nevoie doar de invitați cu creier. Nu plătim vedete, nu avem public. Invitații primesc doar premiul pe care-l pot câștiga”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.7 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *