De ce este importantă asigurarea de vacanță. În ce condiții primești despăgubiri: „Mulți nu cunosc clauzele” VIDEO EXCLUSIV

Asigurarea de vacanță de care foarte puțini oameni știu
De ce este importantă asigurarea de vacanță. În ce condiții primești despăgubiri: Mulți nu cunosc clauzele VIDEO EXCLUSIV

Este indicat ca atunci când plecăm într-o vacanță să ne facem asigurare, însă ce ar trebui să includă aceasta și care sunt riscurile la care ne putem aștepta? Oana Todireanu, broker de asigurări, a explicat la Ego Life de ce este importantă asigurarea de vacanță și câte lucruri se pot asigura printr-o astfel de poliță.

Asigurarea de vacanță de care foarte puțini oameni știu. Ce se întâmplă dacă trebuie să te întorci mai repede din vacanță

Oana Todireanu a vorbit la Ego Life despre o asigurare de care foarte puțini oameni știu. Spre exemplu, dacă pleci într-o vacanță, iar din cauza unei situații de acasă este nevoie să te întorci, există o asigurare care te despăgubește pentru zilele ratate din vacanță.

“În momentul în care pleci într-o călătorie se pot întâmpla multe atât acolo unde pleci, în țara respectivă, sau se pot întâmpla inclusiv acasă. Adică pleci într-o vacanță, ajungi în vacanța respectivă, totul este frumos, la mijlocul vacanței se întâmplă nu știu… un incendiu, acasă sau la sediul business-ului pe care îl ai, ești nevoit să îți întrerupi vacanța. Nu poți să rămâi în vacanță atât timp cât tu știi că acasă este o problemă destul de gravă. Automat că vacanța ta va fi întreruptă, costurile pe care tu le-ai făcut pentru restul vacanței pe care nu o vei mai avea, le pierzi. Dacă îți faci o asigurare care cuprinde și această parte, această clauză. Adică firma de asigurare te despăgubește pentru perioada de care tu nu ai mai beneficiat”, a explicat Oana Todireanu la Ego Life.

De ce este importantă asigurarea de vacanță: „Sunt foarte multe clauze pe care oamenii nu le cunosc”

Oana Todireanu a mai dezvăluit faptul că sunt mulți oameni care nu cunosc toate clauzele pe care le pot pune pe un contract de asigurare. Cei mai mulți dintre ei se rezumă doar la situația în care sunt implicați într-un accident sau se simt rău și ajung la spital. Recomandarea ei este ca persoana care vrea o asigurare de travel să ceară toate informațiile brokerului.

„Sunt foarte multe clauze pe care oamenii nu le cunosc. În general, asigurarea de travel, de călătorie, pentru foarte mulți se rezumă la: am plecat în vacanță…  dacă mi s-a întâmplat ceva, un accident sau mă simt rău, asta este baza în general, de aici pornim. Dar sunt mai multe care pot fi adăugate la un astfel de tip de asigurare”, a mai spus Oana Todireanu.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică și poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nuntă surpriză în showbizul românesc. Anunț clar: 'Mă ia de nevastă, nu mă fură nimeni'...
A înnebunit de furie! Ce lovitură uriașă i-a dat Shakira lui Pique
INCREDIBIL! Șeful de la PRO TV care a fost dat afară după numai o zi!...
Imaginile neștiute cu Ana Morodan și Victor Ponta. Au fost filmați pe ascuns, ce se...
O mămică a arătat mai mult decât trebuia când și-a dus copilul la școală. Ce...
“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea...
De ce să nu speli motorul mașinii la jet de apă. Greșeala care strică imediat...
ULTIMA ORĂ Femeie cu plăgi pe gât şi brațe, găsită în toaleta Aeroportului Otopeni
Nepotul lui Ilie Balaci, 5 săptămâni în comă. Lorena Balaci: «I-am spus lui Dumnezeu să...
Anca Țurcașiu, concurentă la „Te cunosc de undeva!”: „Nu-mi plac deloc travestiurile”. EXCLUSIV
Cine cântă, de fapt, melodia „Boschetar”/ „Dacă aș putea”. Vali Boghean recunoaște: „Mă hrănește și...
În viața Leilor, Capricornilor și a Peștilor se arată o reușită și mulți bani. Leii...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *