De ce nu a mai participat Alexandra Ungureanu la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce s-a întâmplat la masa negocierilor: ”Doar nu fac de dragul artei” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit celebra artistă
De ce nu a mai participat Alexandra Ungureanu la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce s-a întâmplat la masa negocierilor: ”Doar nu fac de dragul artei” VIDEO EXCLUSIV

Mult timp s-a zvonit că Alexandra Ungureanu o să participe la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV). Totuși, în momentul în care s-au anunțat concurenții, fanii au descoperit că vedeta nu o să se mai întâlnească cu unele provocări grele. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că au existat anumite discuții cu privire la show-ul iubit de români. De asemenea, vedeta a punctat că este claustrofobă, astfel că i-ar fi fost greu să se obișnuiască cu anumite probe.

Alexandra Ungureanu: “Știu că s-a zvonit la un moment dat că aș face parte din cast”

Alexandra Ungureanu, care a fost prezentă la evenimentul Elle New Media Awards 2022, ne-a vorbit despre emisiunea din care se zvonea că o să facă parte, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Vedeta a explicat că au existat anumite discuții, însă nu a fost să fie:

“Nu eu fac emisiunea, că dacă o produceam mă băgam pe mine, pe mama, toate neamurile, cățeii, băgam pe toată lumea acolo. Nu fac eu emisiunea. Știu că s-a zvonit la un moment dat că aș face parte din cast. Au fost niște discuții, dar nu a fost să fie. Oricum, acum, uitându-mă la rezultat, mi se pare atât de greu…foarte greu. Nu ți se pare că este greu să fii acolo și să faci față? Cred că se chinuie oamenii”.

Și-ar dori să aibă parte de o altă provocare

Cântăreața ar fi fost curioasă să vadă cum s-ar fi descurcat la emisiunea urmărită de o țară întreagă, în care vedetele trec prin provocări grele. Ea ne-a dezvăluit că și-ar dori să aibă parte de un nou show plin de aventuri:

“Și eu aș fi fost (n.r. curioasă). De ceva vreme încoace, aleg să ies din pătrățică și din zona de confort pentru că este posibil să găsești lucruri sau să îți forțezi limitele și să îți dai seama că ești capabil de lucruri faine, iar lumea să mă descopere în tot felul de ipostaze. Până la urmă, cu asta lucrăm, suntem în fața oamenilor și încercăm să fim pe placul lor prin lucrurile pe care le facem, prin muzică, prin ținute, prin discurs, prin tot felul de provocări cum sunt acestea reality-uri. Recunosc că mi-ar plăcea să mai încerc ceva așa aventuros. Dar să vedem când și cum va fi”.

Ce ar face dacă i s-ar propune să meargă în acest moment la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Alexandra Ungureanu nu ar refuza ideea de a merge în emisiunea difuzată la Pro TV. Totuși, vedeta recunoaște că ar trebui să existe anumite negocieri, mai ales atunci când vine vorba despre partea financiară:

“Da, sigur. Există și niște negocieri, evident că toată lumea trebuie să fie mulțumită. Există și niște cifre, de ce să nu spunem lucrurilor pe nume. E un efort pe care toată lumea îl face și toată lumea trebuie să fie mulțumită. Dacă ele la masa negocierilor se aranjează, cu mare drag. Doar nu fac de dragul artei, nu mănânc coropișnițe. Zic lucrurilor pe nume, e normal”.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu

Ce probleme ar avea

Frumoasa artistă este claustrofobă, astfel că ar avea probleme atunci când vine vorba despre spațiile mici și închise. Totuși, ea nu s-ar da în lături de la a mânca lucruri cu texturi bizare și nici nu îi este frică de șerpi:

“Sunt claustrofobă, deci când te bagă cu capul în acvariul acela pe lângă șobolani…aș simți că mă sufoc, recunosc, nu cred că mi-ar fi foarte ușor. Mănânc destul de ușor chestii cu texturi ciudate dacă este nevoie. Nu aș mânca chiar în fiecare zi. În rest, ce mai trebuie să faci acolo? Nu mi-e frică de șerpi”.

“Nu cred că trebuie să ne certăm neapărat, cu siguranță se găsește o cale de comunicare în regulă”

Ferindu-se de certuri, Alexandra Ungureanu speră că se poate găsi o altă cale de comunicare cu alți concurenți:

“Cine zice că trebuie să te cerți? Te duci acolo și ai un dialog cu lumea. Vezi acolo în funcție de ce se întâmplă. Nu cred că trebuie să ne certăm neapărat, cu siguranță se găsește o cale de comunicare în regulă. Zic eu, de aici, dar, acolo, în vâltoare, cine știe ce o mai ieși. Nu știu, vorbim acum ipotetic, dacă o fi să fie, o să vedem cu toții ce se poate întâmpla”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *