De ce nu a mers Alina Pușcaș la înmormântarea tatălui ei. Vedeta Antena 1 a dezvăluit motivul dureros

De ce nu a mers Alina Pușcaș la înmormântarea tatălui ei. Vedeta Antena 1 a dezvăluit motivul dureros

Confesiune dureroasă a Alinei Pușcaș. Prezentaoarea TV a povestit recent despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei. Ea a vorbit deschis despre lipsa de afecțiune pe care a avut-o din partea părintelui său și nevoia prezenței unei figuri masculine în viața ei pe care a simțit-o în copilărie. Tatăl său s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, iar vedeta nu a reușit să ajungă la înmormântarea lui. Iată care a fost motivul.

De ce nu a mers Alina Pușcaș la înmormântarea tatălui ei

Alina Pușcaș este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Energiea ei pozitivă, carisma și faptul că este mereu cu zâmbetul pe buze au propulsat-o rapid în inimile fanilor. Însă deși de o bună bucată de vreme viața îi zâmbește larg, iar norocul i-a surâs atât în carieră cât și în viața personală, nu întotdeauna lucrurile au fost roz pentru ea.

Alina Pușcaș a trecut prin momente dificile în copilărie și a fost nevoită să își reprime sentimentele față de tatăl ei, care nu i-a putut oferi dragostea de care avea nevoie. Din nefericire, părinții ei au divorțat pe când ea avea doar trei ani, astfel că de atunci, tatăl ei nu a vrut să mai știe prea multe lucruri despre ea.

Bărbatul s-a recăsătorit, iar femeia care i-a devenit soție i-a dăruit, la rândul ei, o altă fată. Așa că Alina Pușcaș are și o soră vitregă, cu care spune că se înțelegea foarte bine când erau copii.

„Eu nu aveam practic o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo 2-3 ori în viață. În rest ori sunam eu, ori mergeam eu la el. Partea bună era că bunicii din partea tatăl lui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați. Și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei.

Eu îl întâlneam acolo când veneam. Plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră, Alexandra, cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii. Amândouă stăteam în vacanță acolo. Dar cam asta era relația noastră. Și atunci cumva a fost o frustare. Eu vedeam lucrurile cu totul altfel: ziceam eu nu am nimic și ea are totul (sora mea). Și atunci cu sufletul de copil le înregistram pe toate ca pe niște supărări, lovituri urâte.”, a mărturisit în podcastul Ilincăi Vandici.

„M-am îmbărbătat singură”

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a dezvăluit că în aceste condiții a fost nevoită să își vadă de viață, fără a mai fi dispusă să aștepte vreo dovadă de afecțiune din partea tatălui ei: „Eu cumva m-am îmbărbătat singură. Până la urmă asta e. Ce să fac? Să-l oblig să mă sune? Să se manifeste mai mult ca tată? Pentru mine efectiv a fost frustrant până când mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece, să devin străin. Să nu mă mai intereseze pentru că mi-am dat seama că mă interesa degeaba”/

Alina Pușcaș a încercat adesea să afle răspunsurile la întrebările legate de comportamentul tatălui ei, însă nu a reușit să le obțină niciodată. Cu atât mai puțin o va putea face de acum în colo, întrucât bărbatul s-a stins din viață în urmă cu aproximativ patru ani.

„La priveghi nu am fost atât de afectată”

Deși și-ar fi dorit să participe la înmormântarea lui, vedeta a lipsit din cauza programului foarte încărcat de la vremea respectivă. Alina Pușcaș nu a rămas indiferentă la vestea dispariției tatălui ei și chiar dacă și-a reprimat sentimentele față de el, a găsit totuși puterea de a merge la priveghi. Ea a recunoscut însă că nu a fost atât de afectată în acel moment.

„Tatăl meu a murit între timp, acum vreo 4 ani. Eram în filmările de la „Fructul oprit’ când a murit. Și știu că a fost acolo un moment în care nu prea puteam să merg la înmormântare, așa că a trebuit să merg la priveghi. (…) Atunci când am fost la priveghi nu am fost atât de afectată. Pentru că deja trecusem prin procesul ăla de răcire.

Îmi părea rău de el, evident, că până la urmă era suflet de om, a lăsat ceva în urma lui. El era cadru militar și la priveghi au fost undeva la 300 de oameni. Și el era extrem de popular. Ca să vezi cum era balanța. Era atât de popular cu oameni care îl apreciau, care îl iubeau și la mine nu prea exista în viața mea. Și atunci a fost o chestie ciudată. M-a afectat tot la modul negativ.”, a mai dezvăluit vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.3 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *