De ce nu este bine să porți aur lângă argint, de fapt. Efectele neștiute

Trucuri pentru purtarea bijuteriilor din aur și argint
De ce nu este bine să porți aur lângă argint, de fapt. Efectele neștiute

Bijuteriile sunt accesorii care nu lipsesc aproape niciunei femei. Acestea ajută să iasă în evidență și, potrivit studiilor, să aibă mai multă încredere în sine. Purtarea lor însă, poate avea și efecte nebănuite, mai ales atunci când sunt combinate. Vei vedea mai jos de ce nu este bine să porți aur lângă argint.

De ce nu este bine să porți aur lângă argint

În ziua de astăzi este la modă ca bijuteriile din aur și din argint să fie combinate. Chiar dacă se spune că argintul fură din gramajul aurului, acesta este, de fapt, doar un mit. Motivul pentru care cele două tipuri de bijuterii nu trebuie purtate împreună este cu totul altul.

Bijuteriile din aur și argint acționează diferit asupra organismului nostru, în contradictoriu, scrie stiridinlume.ro. Aurul activează anumite procese, iar argintul le reprimă. Potrivit specialiștilor, aurul ajută în cazul unei astenii, a unei stări depresive sau în cazul bolilor de inimă și stomac. Argintul ajută la iritabilitate, stres sau dureri de cap. Se spune că atunci când bijuteriile se înnegresc înseamnă că organismul este gazda unor procese nesănătoase.

Motivul pentru care nu este bine să porți aur lângă argint este faptul că acestea pot duce la un exces de energie, cu consecințe nu tocmai dorite. Aurul reprezintă o sursă de energie, putere, bogăție, iar argintul îl face pe om mai liniștit și mai echilibrat.

Cum influențează bijuteriile evenimentele din viața unui om

Încrederea în sine și starea de bine vin și de la înfățișarea unui om. O apariție impresionantă te face să te simți bine în pielea ta. Bijuteriile au și ele contribuția lor la acest aspect fizic.

Este bine de știut că atunci când o persoană poartă aur și argint fals va atrage în jurul ei prieteni falși. Bijuteriile din plastic pot bloca abilitatea unei femei de a trăi sentimente profunde și, de asemenea, le impun să risipească energia și banii. Potrivit sursei citate, astfel de bijuterii pot fi purtate doar vara, atunci când energiile lor sunt mai puțin periculoase.

Atunci când o femeie poartă mult timp aceleași bijuterii și nu are grijă de ea așa cum ar trebui, există posibilitatea ca aceste lucruri să aibă efecte negative. Se spune că bijuteriile pot schimba soarta unei femei dacă sunt schimbate și curățate așa cum trebuie.

Cum trebuie să porți un inel

Atunci când alegi să porți un inel trebuie să știi pe ce deget trebuie așezat. Degetul mare este responsabil de logică și activitate, arătătorul de autoapreciere, mijlociul de capacitatea de muncă, inelarul de creativitate, iar degetul mic de inteligență și de auto-exprimare.

8.7 88 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.