Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce Protecția Copilului a ajuns la ea acasă. “Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple”

"Chiar dacă unul a plecat din familie, au rămas ceilalți care duc familia mai departe"
Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce Protecția Copilului a ajuns la ea acasă. “Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple”

Protecția Copilului s-a autosesizat după conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și a demarat o anchetă. Astfel reprezentanții DGASPC au mers acasă la Anamaria Prodan.

Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce Protecția Copilului a ajuns la ea acasă

Reprezentații DGASPC au mers acasă la Anamaria Prodan, la Snagov, pentru a se asigura că Bebeto, copilul minor al impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, nu a fost afectat de scandalul dintre părinți.

”Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 Republicată cu modificările și completările ulterioare”, a anunțat DGASPC Ilfov.

Ce declarații a făcut Anamaria Prodan după ce a ieșit din secția de poliție

Acțiunea Protecției Copilului a fost demarată după declarațiile făcute de Anamaria Prodan după ce a ieșit din secția de poliție. În urma scandalului cu Laurențiu Reghecampf ea a anunțat că Bebeto tremură și plânge. De asemenea, celebra impresară a declarat că Bebeto a fost amenințat că va fi luat pe sus de către tatăl său și dus să locuiască cu el și actuala lui parteneră.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a declarat Anamaria Prodan.

Ce decizie a luat Anamaria Prodan, după ce Protecția Copilului a ajuns la ea acasă

Întrebată despre situația cu Bebeto, Anamaria Prodan a făcut lămuriri în interviurile date după parastasul mamei sale. Aceasta a declarat că totul s-a rezolvat, Bebeto este bine, iar toți cei din familie sunt alături de el. Totodată, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf nu mai face parte din familia lor.

„S-a rezolvat absolut tot. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie cu cel mic şi o să facem tot ceea ce este bine pentru el, să crească un bărbat adevărat (…) Chiar dacă unul a plecat din familie, au rămas ceilalți care duc familia mai departe. Vorbim foarte mult, non-stop. Cel mic a trecut cu bine peste totul, soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan e cea pe care o vedeți, la fel de puternică, și o să meargă mai departe.”, a declarat Anamaria Prodan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
2.5 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *