Decizia luată de Mihai Trăistariu după ce a dat lovitura cu afacerea din turism. Ce investiție vrea să facă acum artistul: „Mi-a mers bine. Am câștigat bani frumoși” EXCLUSIV

Mihai revine în orașul natal: ”Aș trăi la aer curat, în liniște deplină”

Marele artist Mihai Trăistariu a dat lovitura nu numai pe plan muzical, ci și în turism. Anul acesta, el a strâns, din închirierea celor șase apartamente, pe care le deține în Mamaia, în jur de 30.000 de euro, bani pe care îi va reinvesti tot în turism. Mihai ne-a vorbit. în exclusivitate pentru Ego.ro, despre planurile sale, din orașul natal, Piatra-Neamț, unde este și cetățean de onoare.

”La un moment dat am vrut să îmi fac un hotel la Mamaia”

Mihai Trăistariu își rotunjește serios veniturile din muzică, cu ajutorul afacerilor din turism, unde, susține artistul, are fler și lipici la turiști. Vara aceasta, el a strâns bani frumoși din închirierea celor șase apartamente din stațiunea Mamaia: ”A mers bine, vara aceasta, am strâns cam 30.000 de euro, din închiriere, văd că mă descurc bine și din turism, nu numai din muzică. La un moment dat, am vrut să îmi fac un hotel la Mamaia, pe terenul pe care îl dețineam, dar până la urmă am făcut schimb cu cele șase apartamente, pe care în fiecare vară le scot spre închiriere.
Vin turiști serioși, curați, lasă totul în ordine, nu am avut probleme. Uneori facem și fotografii împreună, unii revin, pentru că s-au simțit bine. Mă bucur că nu fac pagubă, nu am plătit mult la curent, nu au folosit aerul condiționat, probabil că au stat mai mult la plajă”, ne-a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Mihai Trăistariu își extinde afacerile din turism în orașul natal, Piatra-Neamț

Celebrul solist a decis să își extindă afacerile din turism, astfel că are în plan să construiască o pensiune în orașul natal, Piatra-Neamț. Nu mai trebuie să cumpere și terenul, căci are unul primit în dar, în urmă cu 13 ani, de la primărie: ”Eu sunt cetățean de onoare al orașului Piatra-Neamț, după Eurovision m-au făcut, prin 2009.
Mihai Traistariu are fler si in afaceri
Mihai Traistariu are fler si in afaceri
Mi-au dat titlul, o medalie, o diplomă, un loc de veci, un teren de vreo 500 metri pătrați, undeva la marginea orașului, nu l-am văzut niciodată, dar o să merg la primărie ca să văd unde este exact, și mai am și gratuitate pe mijloacele de transport în comun, pe autobuze și pe microbuze. Spre bătrânețe, mă voi muta definitiv la Piatra-Neamț, însă până atunci voi ridica pe acel teren o pensiune.
Aș trăi în liniște deplină, la aer curat, mie oricum îmi place turismul, mi-a mers bine, am câștigat bani frumoși”, ne-a mai declarat Mihai Trăistariu. Artistul a primit și alte recompense, pentru activitatea sa muzicală de excepție: ”Mai sunt și cetățean de onoare al orașului Mangalia, am o stea pe Aleea Celebrităților, de prin 2009, dar m-au făcut cetățean de onoare și la Călărași, mi-au dat cheia orașului”.

Mihai Trăistariu și-a ajutat adesea și fratele pictor

Mihai Trăistariu revine adesea la Piatra-Neamț, unde locuiește fratele lui, Vasile Trăistariu, pictor de profesie, și pe care solistul l-a ajutat adesea cu bani, pentru utilități. Vasile Trăistariu este un pictor cunoscut în orașul natal, lucrările sale fiind vândute cu peste 1.000 de lei.
Mihai este tare mândru de performanțele lui artistice: ”În ultima vreme se descurcă și singurel, îl vizitez adesea, când merg la Piatra-Neamț, am grijă să nu îi lipsească nimic, să fie la zi cu plățile”, mai spune Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *