Detalii cutremurătoare din anchetă! Ce ar fi vrut să facă de fapt soțul Danei Roba. Planul șocant

Ce au descoperit anchetatorii pe camerele de filmat

Ies la iveală și mai multe detalii cutremurătoare din ancheta în ceea ce privește cazul Danei Roba. Acum, după aproape o săptămână de la agresiune, s-a aflat ce ar fi avut de gând să facă Daniel Balaciu după incidentul șocant.

Detalii din anchetă. Ce ar fi vrut să facă soțul Danei Roba după ce a lovit-o puternic

La începutul acestei săptămâni Dana Roba a fost victima propriului său soț. Acesta a mutilat-o cu un ciocan, iar ea a ajuns în stare foarte gravă la spital. Starea ei este în continuare aceeași, iar medicii fac eforturi pentru a o salva.

Cât despre ancheta în cazul soțului ei, oamenii legii cred că Daniel Balaciu ar fi intenționat să își omoare soția apoi să fugă. Imaginile de pe camerele de supraveghere îl arată pe Daniel Balaciu, noaptea, plecând cu două valize din casă, potrivit spynews.ro.

De la ora 9 dimineața, după ce și-a mutilat soția cu un ciocan, până la 11:25 când a ajuns poliția, Daniel a coborât în fața blocului și ar fi așteptat ca cineva să vină să îl ia. În prezent, oamenii legii încearcă să pună toate informațiile cap la cap pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul. În tot acest timp, Dana Roba se luptă pentru viața ei.

Conform sursei citate, ea nu are voie să își amintească ce i s-a întâmplat deoarece acest lucru o afectează foarte tare. Atunci când aceasta începe să își amintească sau să plângă este sedată.

Ce spun medicii despre starea Danei Roba. „Ar fi o minune și dacă ar mai putea să meargă, să vorbească”

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de recuperare ale Danei Roba. Acesta este într-o comă ușoară pentru că are nevoie de repaus total după o asemenea traumă.

„Este într-o comă ușoară, indusă prin analgosedare. Creierul trebuie să fie în repaos total după o asemenea traumă, după o operație de nouă ore. Din păcate, șansele ca pacienta să se recupereze total sunt infime. Este o minune și că mai este în viață. Ar fi o minune și dacă ar mai putea să meargă, să vorbească, să aibă o viață cât de cât normală. Șansele să rămână o legumă sunt uriașe. Asta din punct de vedere medical. Am văzut, însă, și minuni.

Dumnezeu este Puternic. Vom știi cu exactitate atunci când o vom trezi. Este important să nu se formeze un nou hematom, să nu existe vreo complicație. Loviturile primite au fost de o brutalitate ieșită din comun. Ea nu a mai fost conștientă încă de la prima lovitură de topor. Nu a suferit, nu a simțit durere, a leșinat după prima lovitură. Dacă medicii ar mai fi întârziat 3-4 minute, probabil că ar fi murit”, au dezvăluit surse medicale pentru cancan.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
7 30 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *