Dieta lui Damian Drăghici. A slăbit 70 de kg, după ce a renunțat la acest aliment. Secretul uimitor al artistului

Artistul a pornit de la 163 de kg

Scris de: Daoud Andra

28 Jan. 2023

Damian Drăghici și-a schimbat radical stilul de viață în ultimii ani, iar transformarea pe care a suferit-o a fost una radicală. Artistul a pierdut 70 de kg, după ce a renunțat la o serie de alimente. În ce a constat dieta lui Damian Drăghici și la ce i-a fost cel mai greu să renunțe. Artistul cântărea 163 de kg, iar în prezent are sub 100.

În ce a constat dieta lui Damian Drăghici, cu care a slăbit 70 de kg

Damian Drăghici a decis, în urmă cu câțiva ani, să își schimbe stilul de viață. Cântărețul și-a dorit să piardă în greutate, dar și să se simtă mai bine, motiv pentru care a eliminat din alimentație o serie de produse pe care le consuma în mod frecvent.

După ce a renunțat la zahăr, la gluten, la carbohidrați și lactate, artistul a slăbit 70 de kg și și-a resetat metabolismul. Damian a povestit, în trecut, că cel mai greu i-a fost să renunțe la dulciuri și a recunoscut că s-a confruntat cu dependența de zahăr.

Citește și: Dieta lui Micutzu. Cum a reușit să slăbească 50 de kilograme. Alimentul de care nu s-a atins

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur.”, a dezvăluit Damian Drăghici, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Dieta lui Damian Drăghici
Damian Drăghici a pierdut 70 de kg, cu ajutorul dietei

„Zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi”

Chiar dacă la început i-a fost dificil, Damian Drăghici a reușit să renunțe la dulciuri. El spune că în prezent, când are poftă de ceva dulce, reușește să o controleze, pentru că știe că, de fapt, organismul lui are o altă nevoie.

„Înainte de slăbit e mai important felul în care te simți decât slăbitul. De obicei, zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi. Cade asupra capului un nor gri. (…) În zilele în care mi-e poftă de dulce înseamnă că n-am dormit destul, că nu am mâncat grăsimile necesare, și nu am mâncat nuci sau somon, friptură, eu am fost 8 ani vegan și de acolo am început să îmi dau seama de lucrul ăsta”, a mai explicat artistul.

Citește și: Dieta lui Micutzu. Cum a reușit să slăbească 50 de kilograme. Alimentul de care nu s-a atins

În prezent, Damian Drăghici are o alimentație care se bazează pe proteină animală de calitate, legume, salate, carbohidrați sănătoși și grăsimi bune.

„Nu trebuie să lipsească din dieta ta avocado, care e untul naturii, de la Dumnezeu, nucile care sunt foarte importante și apoi ține de tine dacă poți să ții dieta Keto, ar fi cea mai sănătoasă.”, a mai dezvăluit el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *