Drama care l-a marcat pe Andi Moisescu. A fost părăsit de tată, la 4 ani: “Când eram mai tânăr am încercat să dau de el”

“Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată”

Andi Moisescu este un cunoscut om de televiziune de la noi care este mai mereu cu zâmbetul pe buze, vesel și face glume cu colegii de platou. De-a lungul timpului a fost văzut în mai multe emisiuni TV, însă puțini sunt cei care știu drama care l-a marcat pe Andi Moisescu. Totul s-a întâmplat când avea doar câțiva ani.

Tatăl lui Andi Moisescu a plecat când el avea 4 ani. “Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată”

Andi Moisescu a vorbit pe larg despre acest subiect într-un interviu, în urmă cu mai mulți ani. Cunoscutul om de televiziune mărturisea că a simțit mult timp lipsa tatălui. După ce a plecat acesta nu a mai luat legătura cu el niciodată. În timp, Andi spune că a și pierdut noțiunea de tată.

“Orice copil resimte lipsa unui părinte. E o situaţie tristă, din păcate, nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul. Nu, nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată. Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea”, a mărturisit Andi Moisescu în trecut, în urmă cu aproximativ 10 ani, pentru adevarul.ro.

Drama care l-a marcat pe Andi Moisescu. “Să fiu ceea ce el n-a putut să fie”

Andi Moisescu a dezvăluit că la un moment dat pur și simplu a uitat de plecarea tatălui său și implicit de acesta. Potrivit lui, este singura soluție pentru a nu mai suferi din cauza lipsei tatălui. Dispariția figurii paterne din jurul său l-a determinat pe Andi Moisescu să privească cu mai multă seriozitate rolul de tată pentru copiii lui.

Prezentatorul TV este de părere că fiecare om poate face ce vrea cu viața lui. Însă acest lucru în înseamnă că are dreptul să nu își asume responsabilitățile. Din cauza acestei situații, din copilăria sa, Andi Moisescu și Olivia Steer s-au gândit mult înainte să facă copii.

“La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie. Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei. Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui. Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit. Atunci când faci un copil, o spun pentru cei care urmează să facă acest lucru (zâmbeşte), ar trebui să fie conştienţi că îşi asumă o mare responsabiltate, pentru că au o viaţă pe mână. Sunt cazuri în care nişte copii sunt, să nu zic distruşi, mai necăjiţi din cauza unor părinţi care nu realizează ce au făcut, de fapt. Să faci copii nu e ceva la modă, nu ţine de etichetă sau de brand personal. Eu cu Olivia ne-am gândit mult înainte să facem copii. Nu a fost o întâmplare, noi am făcut copii atunci când am considerat că suntem pregătiţi”, a mai spus Andi Moisescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.5 47 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *