Durere imensă pentru Minodora. Mama artistei s-a stins din viață: „Am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră”

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni"
Durere imensă pentru Minodora. Mama artistei s-a stins din viață: „Am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră”

Durere imensă pentru Minodora. Totul se întâmplă de mai bine de o lună, însă artista a preferat să țină totul doar pentru ea și familia ei. Abia astăzi s-a aflat faptul că mama Minodorei a murit.

Durere imensă pentru Minodora. Mama artistei a murit

Mama Minodorei s-a stins din viață pe data de 12 august. Artista nu a vrut să vorbească despre pierderea suferită până acum, după ce au trecut cele 6 săptămâni. Distrusă de durere, artista și-a găsit cu greu cuvintele pentru a vorbi despre ceea ce i s-a întâmplat. Din cauza problemelor de sănătate mama Minodorei s-a stins din viață.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat”, a povestit Minodora la emisiunea Teo Show.

Mama Minodorei a murit în timp ce artista era pe scenă

Mama Minodorei a murit în timp ce ea se afla pe litoral, cânta. Acum, după șase săptămâni de la tragedie, artista își amintește vorbele mamei sale. Cea care i-a dat viață a sfătuit-o să continue să cânte chiar și atunci când ea nu va mai fi. De asemenea, mama ei a rugat-o să-și reia activitatea imediat după moartea sa.

„Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam. Ea mi-a spus întotdeauna: >”, a adăugat cântăreața.

Minodora, mesaj de ziua fiului său: „Astăzi 24 Septembrie, un ochi îmi plânge altul îmi rade”

Pe 24 septembrie 2022, Marco, fiul Minodorei, împlinește vârsta de 13 ani. Artista a publicat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. Chiar dacă încă suferă după pierderea mamei sale, celebra artistă își găsește puterea atunci când vine vorba de fiul ei. Recent, Marco a interpretat la Ediția a XVIII-a ,,Recital Omagiu lui Dinu Lipatti” o operă pentru bunica lui, Mica, așa cum îi spunea el.

“Fiind o fire optimistă, veselă, am crezut întotdeauna ca viața este numai frumoasă, fără lucruri urate sau atât de urâte si de grele… Astăzi 24 Septembrie , un ochi îmi plânge altul îmi rade.  Cel ce plânge, plânge pentru ca sunt 6 săptămâni de când Mica mea nu mai este, Dumnezeu să ii dea odihnă, iar cel care râde se datorează faptului că astăzi puiul nostru, băiatul nostru Marco împlinește 13 ani!!😊

La mulți ani, copilul nostru bun , cuminte si extrem de talentat!!❤️

Ieri Marco a participat la Ediția a xvlll-a ,,Recital Omagiu lui Dinu Lipatti” unde a interpretat 590 de J.S. Bach transcripție pentru pian de Dinu Lipatii partea a treia Aria. Dedic aceasta minunată opera interpretata de ,, pianistul lui Mica” (pentru ca așa ii zicea mama) ei, lui Mica!!❤️

Te iubesc, Mica mea!!❤️

Te iubesc, băiatul meu!❤️”, a scris Minodora.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *