Emilian, adevărul despre relația cu Bibi. „Le mai aruncăm niște picanterii”. Ce dezvăluie artistul despre iubita lui. EXCLUSIV

Artistul a făcut mărturisiri în exclusivitate despre viața personală
Emilian, adevărul despre relația cu Bibi. „Le mai aruncăm niște picanterii”. Ce dezvăluie artistul despre iubita lui. EXCLUSIV

Emilian este un artist extrem de iubit de generația nouă, demonstrând că a fost înzestrat cu mult talent. El se bucură de o bază uriașă de fani, care abia așteaptă să îi asculte noile piese. De asemenea, artistul este viral pe TikTok, iar admiratorii săi „se joacă” atunci când vine vorba de a-l „cupla” cu alte cântărețe adorate în România. Acesta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre acest subiect, oferind, în același timp, detalii despre iubita lui.

Emilian, despre iubita lui: „Atâta timp cât eu am încredere în ea, trebuie și ea să aibă încredere în mine și în noi, în primul rând”

Emilian ne-a dezvăluit că se află într-o relație și se bucură pentru că are pe cineva alături. Iubita lui îl ajută cu garderoba, în timp ce artistul se asigură că, deși are multe fane, partenera lui de viață are încredere în el. Atunci când vine vorba de alte artiste, cântărețul, aflat la Romanian Music Awards 2022, organizat la Râmnicu Vâlcea, a punctat că a făcut multe TikTok-uri cu alte cântărețe cunoscute, însă nu înseamnă că a avut o relație cu ele.

Reporter Ego: Tu ai declarat, la un moment dat, cred că în iunie, că ai iubită. Cum e viața ta amoroasă acum?

Emilian: La fel. Este absolut la fel, este foarte bine să ai pe cineva alături. Din câte se vede, ea mă ajută cu îmbrăcămintea, deci sunt foarte mândru de ea.

Reporter Ego: Văd pe TikTok că ești combinat în fiecare zi cu altcineva.

Emilian: Îți dai seama că toată lumea face niște presupuneri, am mai făcut un TikTok cu Bibi și toată lumea a zis că sunt cu Bibi. După care am mai făcut un TikTok cu Mira și toată lumea a zis că sunt cu Mira. Am mai recunoscut și niște chestii din trecut. Nu înseamnă că dacă facem un TikTok împreună, suntem împreună. Dar lumea e curioasă. Și atunci și noi le mai dăm așa, le mai aruncăm niște picanterii ca să se bucure cumva sau să rămână intrigați.

Reporter Ego: La un moment dat, chiar și eu credeam că ești împreună cu Bibi.

Emilian: A bubuit TikTok-ul cu ea și a înnebunit lumea pe TikTok: „A, Emilian e cu Bibi, nu știu ce s-a întâmplat!”. Nu a fost nimic mai mult decât acel TikTok.

Emilian, dezvăluiri despre iubita lui
Emilian

Emilian, despre iubita lui

Reporter Ego: Ce faci cu fanele tale? Nu este iubita geloasă?

Emilian: Și dacă e geloasă, ce putem să facem? Mai are și ea momente de gelozie, că e om, e normal, dar ea înțelege încet, încet, faptul că eu sunt artist, că există foarte multă lume care mă place, care îmi admiră munca și așa mai departe. Din felul în care sunt eu, încerc să o asigur că nu se poate întâmpla nimic mai mult și totul este OK. Atâta timp cât eu am încredere în ea, trebuie și ea să aibă încredere în mine și în noi, în primul rând.

Reporter Ego: Nu este greu, atunci când ești expus, să ai o relație?

Emilian: Poate fi destul de greu, nu zic că nu, dar ți-o asumi. Adică, în momentul în care vrei să ai o persoană lângă tine, fie că vorbim de artiști sau nu, trebuie să muncești pentru relația aia.

„Și Pican este un super băiat, am stat de vorbă cu el acum, este super. Nu am avut nimic de împărțit.”

Reporter Ego: Dacă erai cu Bibi, ne certam cu Antonio Pican.

Emilian: Nu. Să fim oameni maturi acum, indiferent că unii au fost cândva cu cineva, a trecut timpul, oamenii mai trec peste relații. Dacă ești un om cu coloană vertebrală, nu ai de ce să începi să te superi că vezi aia și vezi aia. Adică, nu. Și Pican este un super băiat, am stat de vorbă cu el acum, este super. Nu am avut nimic de împărțit.

Video: Daniel Bălan

6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.