Femeia care îl ceartă pe Cătălin Măruță aproape după fiecare emisiune de la PRO TV. Nu este Andra! ”Îmi dă mesaje și în timpul emisiunii!” EXCLUSIV

Cine este cel mai mare critic al prezentatorului

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, făcându-se remarcat datorită show-ului său, pe care îl moderează de 16 ani. Acesta a reușit să se mențină în atenția publicului prin subiecte inedite și invitați cunoscuți. Totuși, el ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că există o persoană care “îl ceartă” atunci când filmează live.

Cătălin Măruță, despre emisiunea sa

Cătălin Măruță se bucură de doi copii minunați, David și Eva. Cunoscutul prezentator de televiziune ne-a mărturisit că multe idei de TikTok vin chiar de la fiica lui superbă. Totuși, acesta consideră că este prea devreme ca micuța să aibă emisiune, chiar dacă este foarte talentată:

“Eva este la dansuri acum, iubește să danseze. David este la fotbal. Amândoi au activități diferite. Probabil, când ajung acasă, vor să facem un TikTok. Cele mai multe idei de TikTok vin chiar de la ea. (n.r. de la Eva) Nu, cred că este prea devreme. (n.r. ca Eva să aibă emisiune) Cred că trebuie să meargă la școală, să se bucure de copilărie. În weekend, când vrea să filmeze, să facă TikTok-uri sau dimineața când plecăm la școală putem să ne distrăm cu treaba aceasta. Dar cred că este prea mică să aibă emisiune, e mai bine să meargă la școală, să se distreze acolo.”

Citește și: Cum a apărut Andra, alături de soacra ei. Rar sunt văzute așa împreună. Mama lui Cătălin Măruță își sărbătorește ziua de naștere

Ce momente frumoase a trăit în emisiune

Starul nu poate să aleagă un moment favorit filmat în emisiunea pe care o moderează de 16 ani, ținând cont că a trăit multe clipe frumoase la Pro TV. Totuși, el și-a amintit că se afla la filmări atunci când au venit pe lume copiii săi, David și Eva:

“Sunt 16 ani zi de zi, îmi este greu să aleg un moment anume. Pot să spun că în timpul emisiunii “La Măruță”, în cei 16 ani, au fost momente când am devenit tată de băiat, în ziua în care a apărut David pe lume eram la emisiune. Au fost momente când am devenit și tată de fată, când a apărut Eva, astfel că și în ziua respectivă eram la emisiune. Sunt multe momente care au legătură atât cu viața personală, cât și cu viața profesională, se îmbină. Nu aș putea să spun doar unul. Dacă m-ai pune să pun degetul pe un singur moment, nu aș știi să aleg doar unul.”

Citește și: Cine a fost prima mare iubire a lui Cătălin Măruță. Au fost împreună, înainte de relația prezentatorului cu Andra

“Mama îmi dă mesaje și în timpul emisiunii”

Cătălin Măruță are o relație specială cu mama sa, care îl urmărește în fiecare zi, de luni până vineri. Femeia care i-a dat viață îl ceartă dacă mănâncă în fața publicului sau vorbește prea tare. Totuși, starul apreciază enorm sfaturile date de aceasta, știind că sunt sincere:

“Mama îmi dă mesaje și în timpul emisiunii. Dacă mănânc la televizor, îmi spune așa: “Hai, măi mamă, iar mănânci?”. Dacă vorbesc prea tare: “Hai, măi, mamă, tu nu te auzi cum urli la televizor?”. Dacă am întrebat pe cineva, ceva, iar ei nu i se pare că este ce trebuie: “Hai, măi, mamă, cum să întrebi așa ceva?”. Am comunicare cu mama fără absolut nicio problemă și în timpul emisiunii, iar în pauza publicitară mă amuz foarte tare pentru că iau telefonul și văd mesajele de la ea. Cred că cele mai bune și sincere sfaturi vin întotdeauna de la părinți și trebuie să ții cont de ele.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *