Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit într-un decor de vis. Primele imagini de la fericitul eveniment

Imagini de la petrecerea de logodnă a fiicei lui Mircea Geoană

Fiica lui Mircea Geoană, Ana, și iubitul ei, Garrett, au făcut petrecere de logodnă în România. Evenimentul a avut loc Palatul Mogoșoaia, iar invitații s-au au putut vedea un decor de poveste. Cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului a publicat câteva detalii cu privire la logodna dintre Ana și Garrett.

Fiica lui Mircea Geoană, logodnă într-un decor de vis. Invitații au fost luați prin surprindere

Potrivit impact.ro, evenimentul, a avut loc joi, pe data de 4 august. Invitații au fost luați prin surprindere deoarece totul a fost organizat din scurt. Invitațiile au fost trimite cu doar câteva zile înainte de eveniment. Aceștia au crezut în primă fază că este vorba de nuntă, însă Ana și Garrett au organizat o petrecere de Logodnă și în România, după ce în Las Vegas a avut loc în luna martie a acestui an.

“Poze ce surprind zâmbetele largi pe care mi-am dorit cu ardoare să le văd în ziua evenimentului încă de la prima noastră discuție despre organizarea petrecerii de logodna a Anei Geoană cu Garrett Cayton. Ana Maria Geoană Garrett Cayton 💍🥂🥰

Un decor de vis în curtea superbului Palat Mogoșoaia, o feerie pictata in cel mai mic detaliu după întâlniri creative, organizatorice, pline de emoție si suflet, împreună cu o echipa de vis! (…)

Mulțumesc, Mihaela Geoană, Mircea Geoană pentru încrederea pe care mi-ați încredințat-o in participarea la organizarea unui eveniment de o asemenea încărcătura emoțională! Ana & Garrett, vă doresc o viată fericită si plina de iubire! Să fiți îndrăgostiți unul de altul și amândoi de viața împreună precum ați fost în ziua logodnei voastre! ❤️❤️❤️”, a scris pe rețelele de socializare cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului.

Cum a anunțat Ana Geoană că a spus DA: “Nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc”

Ana a publicat pe rețelele de socializare un mesaj la scurt timp după ce Garrett a cerut-o în căsătorie. Tânăra în vârstă de 26 de ani a avut parte de o surpriză de proporții.

„I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți. Sunt foarte încântată să împărtășesc această frumoasă viață cu tine pentru totdeauna”, a scris Ana Geoană la 1 martie.

Nunta fiicei lui Mircea Geoană cu iubitul ei, Garrett, va avea loc anul viitor la Veneția. Anul acesta, cei doi îndrăgostiți merg în vacanță acolo pentru a se ocupa de detaliile privind organizarea nunții.

Cu ce se ocupă Ana, fiica lui Mircea Geoană

Ana Maria Geoană are o afacere și este consilier în nutriție și stil de viață sănătos. Nu de puține ori, fiica lui Mircea Geoană publică pe rețelele de socializare diferite sfaturi în ceea ce privește o alimentație sănătoasă, dar și despre prevenirea anumitor boli.

6.4 66 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.