Fiul lui Ștefan Bănică începe o nouă afacere, la doar 20 de ani. “Mi se pare o industrie frumoasă și vreau să fac parte din ea!”

Radu Bănică are planuri mărețe
Fiul lui Ștefan Bănică începe o nouă afacere, la doar 20 de ani. “Mi se pare o industrie frumoasă și vreau să fac parte din ea!”

Fiul lui Ștefan Bănică începe o nouă afacere, la doar 20 de ani. Deși pare să îi calce pe urme tatălui său, fiind un tânăr cu succes în actorie și muzică, Radu Ștefan Bănică vrea să își dezvolte și latura antreprenorială. Are deja o afacere și se pregătește să o deschidă pe a doua.

Fiul lui Ștefan Bănică începe o nouă afacere, la doar 20 de ani

Radu Ștefan Bănică a moștenit firea artistică de la tatăl său. El este student la actorie, la UNATC, dar de ceva vreme a intrat și pe piața muzicală. El și-a compus și lansat prima piesă: „That part of me”.

La doar 20 de ani, tânărul este și om de afaceri. El deține o cafenea în București și a dezvăluit că în curând își va deschide o nouă afacere: un magazin de vinuri. Fiul lui Ștefan Băniă jr. spune că afacerile sunt un hobby pentru el și își găsește întotdeauna timp să se ocupe de ele.

„Cafeneaua, și businessul în general, e hobby-ul meu. Cum îți faci tu timp pentru hobby, așa îmi fac și eu timp pentru cafenea! Și acum chiar am un nou proiect, în colaborare cu cafeneaua, o să mă axez pe vinuri. Așa că o să lansez un magazin de vinuri!”, a povestit fiul lui Ștefan Bănică jr, potrivt cancan.ro.

Ce a dezvăluit Radu Bănică despre tatăl său

Tânărul a mărturisit că gustul pentru vin l-a deprins de la părinții lui, consumatori ai licorii bahice, și își dorește acum să intre în această industrie.

„Tata e consumator de vin, mama, la fel, și a început să îmi placă și mie. Mi se pare o industrie foarte frumoasă și vreau să fac parte din ea!”, a mai spus Radu Ștefan Bănică, care e sprijinit de părinții lui.

Nu este preocupat prea mult de viața sentimentală

Nici în cariera artistică tânărul nu bate pasul pe loc. Radu Ștefan Bănică și-a lansat recent prima piesă. Fiul lui Ștefan Bănică jr. a făcut anunțul pe contul lui de Instagram. Înaintea lansării piesei, el le-a dezvăluit fanilor și un secret.

„Scriu piese de câțiva ani, lucru pe care l-am ținut secret… până acum. Prima mea piesă, That part of me, varianta acoustic, va fi live pe canalul meu de YouTube”, a transmis tânărul.

Radu Ștefan Bănică recunoaște că nu este dispus momentan să aloce prea mult timp relațiilor sentimentale. El a dezvăluit că nu obișnuiește să vorbească cu tatăl său despre acest aspect al vieții sale.

„Nu avem timp să mai vorbim și despre asta, așa că deocamdată sunt pe cont propriu, nu cer părerea nimănui, dar o să vină și vremea!”, a spus fiul juratului de la „X Factor”.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.