Flavia Mihășan, despre secretele siluetei sale. Cum reușește frumoasa mămică să se mențină în formă: „Nu mănânc carne de 20 de ani” EXCLUSIV

Flavia Mihășan a renunțat la carne în urmă cu 20 de ani
Flavia Mihășan, despre secretele siluetei sale. Cum reușește frumoasa mămică să se mențină în formă: „Nu mănânc carne de 20 de ani” EXCLUSIV

Flavia Mihășan se poate mândri cu o siluetă perfectă, reușind să își revină spectaculos după cele două sarcini. Vedeta ne-a dezvăluit care sunt toate secretele ei de frumusețe, în exclusivitate pentru Ego.ro. Aceasta urmează câțiva pași stricți atunci când vine vorba despre pielea ei și face sport ori de câte ori este posibil pentru a se menține în formă. De asemenea, de peste 20 de ani, frumoasa mămică a renunțat la carne.

Flavia Mihășan, despre trucurile sale de frumusețe

Aflată la lansarea noilor produse de skincare ale unui brand cunoscut de frumusețe, Flavia Mihășan ne-a explicat că, oricât ar fi de obosită, nu uită niciodată să recurgă la o rutină strictă pentru a avea o piele perfectă. Chiar dacă micuții ei îi ocupă tot timpul, vedeta nu uită de tenul său, folosindu-se de câteva produse esențiale:

„Indiferent de cât aș fi de obosită, de cât de mult aș aduna jucăriile de pe jos și m-aș plimba prin 6.000 de parcuri, dimineața și seara mă demachiez. Sunt niște pași pe care îi fac. Nu făceam atât de multe până acum câțiva ani. Însă, acum câțiva ani am zis: „OK, este clar că stă în mâinile mele să mă disciplinez în zona asta”. Dacă înainte mă spălam cu un demachiant spumă și îmi aruncam o cremă, acum urmez niște pași mai profi, să zic. Mă demachiez foarte bine, îmi dau cu un toner, apoi cu un spray cu acid hialuronic sau colagen, apoi folosesc niște picături, care se numesc beauty drops și au vitamina C. Ulterior, folosesc un serum, o cremă de dimineață sau seara și un balsam de buze. Mai folosesc o cremă pentru gât, care este specială.”

„Fac sport de când eram copil. Nu am putut să mă opresc nici măcar în timpul sarcinii”

De asemenea, Flavia Mihășan arată excepțional, astfel că vedeta ne-a explicat că sportul a ajutat-o să își păstreze silueta de-a lungul timpului. Chiar și în timpul celor două sarcini, fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut mișcare ori de câte ori s-a putut:

„Fac sport de când eram copil. Nu am putut să mă opresc nici măcar în timpul sarcinii. Bine, nu am făcut în ultimele luni, dar am mers foarte mult pe jos, făceam pilates cât puteam. Există exerciții speciale pentru femeile însărcinate. Imediat după sarcină, după cele 6 săptămâni m-am reapucat, ușor, ușor. Corpul meu este obișnuit cu genul acesta de mișcare și mă dor oasele dacă nu fac. Mă doare spatele, mă doare gâtul. În plus, primești un flux de energie în timp ce te miști, cred că acest lucru îmi face bine. Pentru mine, mișcarea este esențială.”

Flavia Mihășan
Flavia Mihășan

Cum s-a recuperat după cele două sarcini

Mai mult, vedeta ne-a dezvăluit că recuperarea a fost ușoară după cele două sarcini. Când vine vorba despre ce mănâncă, ea are grijă să aibă un stil de viață cât mai sănătos. De asemenea, Flavia Mihășan a renunțat la carne în urmă cu 20 de ani:

„Pentru mine nu a fost deloc grea recuperarea. După prima naștere am zis: „OK, cred că sunt norocoasă.” Dar, după a doua, am spus: „Chiar sunt norocoasă!” Am slăbit foarte bine. Mi-am alăptat copiii până la un an, cel mic are un an și 2 luni, deci l-am înțărcat în urmă cu 2 luni. Nu pot să zic că mănânc cine știe ce. Am grijă să nu mănânc prostii. Nu mănânc carne de 20 de ani. Dar nu înseamnă că ești slabă dacă nu mănânci carne. Este și oboseala, ținând cont că am 2 copii mici, fără ajutor, există nopți nedormite…tocmai de asta încerc să compensez pe partea aceasta.”

De ce nu recurge la o bonă

Viața de mămică este plină, însă Flavia Mihășan se bucură de fiecare clipă pe care o petrece cu micuții săi. Ea ne-a recunoscut că nu recurge la ajutorul unei bone pentru că își dorește să fie cât mai prezentă în viața băieților săi, Tudor și Carol, înainte să își reia activitatea:

„Am avut ajutor la un moment dat, dar mi-am dat seama că este bine, după ce am putut să mă ocup de amândoi și să fie OK, ținând cont că cel mare este la grădiniță, l-am dat de câteva luni, are 3 ani și 2 luni. Îmi place foarte tare să fac asta. Recunosc că nu aș vrea să pierd momente cu copiii mei. Ei cresc foarte repede. Carol nu mai este bebeluș. Mă uit și zic: „Doamne, când ai crescut?”. Măcar am fost prezentă. Nu aș fi vrut să crească și să mă uit în urmă și să regret ceva. A fost o decizie asumată când am rămas însărcinată și a doua oară. Cred că vor crește și eu îmi voi relua activitatea. Vreau să fiu împăcată știind că am făcut tot ce am putut și că totul a fost cum am vrut eu să fie.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *