Gabriela Cristea a răbufnit la TV: „Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înşela pe banii mei”. Dezvăluiri dureroase din viața personală

Prezentatoarea TV, mărturisiri despre căsnicia cu regretatul Marcel Toader
Gabriela Cristea a răbufnit la TV: „Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înşela pe banii mei”. Dezvăluiri dureroase din viața personală

Gabriela Cristea nu poate uita prin ce a trecut în timpul mariajului cu regretatul Marcel Toader. Prezentatoarea TV a povestit recent cum era viața ei alături de fostul soț și ce făcea el în timp ce vedeta se afla la muncă.

Gabriela Cristea, mărturisiri despre traiul alături de Marcel Toader: “Mă înșela pe banii mei”

Gabriela Cristea și Marcel Toader au avut o căsnicie de aproximativ cinci ani, însă s-a încheiat cu un mare scandal. Cei doi au divorțat în anul 2013, însă prezentatoarea TV i-a adus acuzații grave după ce s-au despărțit. Recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Gabriela Cristea a povestit prin ce a trecut în mariajul respectiv.

„M-am enervat acum că deja mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toți… Doamne iartă-mă ca să zic așa. Mă trezeam la ora 07:00 și veneam la 22:00. Nu aveam timp nici să respir și lucram de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femei pe banii mei. Și mă înșela pe banii mei”, a spus Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Gabriela Cristea și Marcel Toader
Gabriela Cristea și Marcel Toader au avut o căsnicie de 5 ani

Gabriela Cristea, despre dramele trăite în căsnicia cu Marcel Toader

Nu este prima dată când Gabriela Cristea vorbește despre situațiile mai puțin plăcute din căsnicia pe care a avut-o cu Marcel Toader. Moderatoarea TV și-a deschis în trecut sufletul și a dezvăluit inclusiv faptul că au fost momente de violență în cei cinci ani.

“Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea în trecut.

Marcel Toader a murit în anul 2019

După căsnicia cu Gabriela Cristea, Marcel Toader s-a căsătorit cu artista Maria Constantin. A divorțat și de aceasta în 2017 acuzând-o de infidelitate. Marcel Toader s-a stins din viață în anul 2019, la vârsta de 56 de ani. Acesta a suferit un stop cardiac, iar medicii l-au resuscitat timp de o oră, din păcate, fără rezultat. Fosta sa soție, Gabriela Cristea, a mărturisit că acesta avea probleme cardiace de mulți ani. Regretatul afacerist mai suferise un infarct în anul 2012.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *