Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o casă uriașă. Ce și-au construit în mijlocul curții atrage toate privirile. FOTO

Visul Gabrielei Cristea și al lui Tavi Clonda s-a împlinit! Ce și-au construit în curtea casei
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o casă uriașă. Ce și-au construit în mijlocul curții atrage toate privirile. FOTO

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Și-au clădit o familie frumoasă, dar și o casă de vis. De asemenea, cei doi și-au dorit foarte mult să aibă propria piscină.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o piscină care atrage toate privirile

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, și-au dorit foarte mult să aibă piscină în curtea casei lor și în aproximativ un an construcția a fost gata. Lucrările pentru piscină au început în 2021, iar anul acesta este gata. Cei doi și-au dorit ca piscina să aibă apă sărată și chiar asta au făcut! Prezentatoarea TV s-a ocupat.

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Cât a costat piscina din curtea Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Piscina din curtea celor doi a costat destul de mult. Tavi Clonda a dezvăluit că au primit reducere și vecinii le-au dat o mână de ajutor, astfel că totul a costat aproximativ 20 000 de euro.

“A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars, potrivit viva.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o piscină care atrage toate privirile
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o piscină care atrage toate privirile

Proiectul casei Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, făcut chiar de ei

Prezentatoarea TV și soțul său mărturisesc că și-au proiectat singuri casa, iar acum sunt foarte mulțumiți de locuința lor. Fiind mare, este mai dificil de întreținut, dar nu se plâng. Sunt mândri că încet-încet și-au construit casa visurilor care are o piscină mare în mijlocul curții.

“Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, a mai povestit Tavi Clonda.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *