Gestul cu care Iulia Vântur i-a înfuriat pe fanii români: “Să-ti fie rușine!”

Cum i-a înfuriat Iulia Vântur pe fanii români. Este vorba de un concert de-ale artistei, în New Jersey
Gestul cu care Iulia Vântur i-a înfuriat pe fanii români: “Să-ti fie rușine!”

Iulia Vântur a susținut de curând un spectacol în New Jersey, însă a primit critici dure. Imediat după ce momentele artistice au apărut pe internet, vedeta a primit foarte multe comentarii negative.

Gestul cu care Iulia Vântur i-a înfuriat pe fanii români. Ce s-a întâmplat la spectacolul din New Jersey

Iulia Vântur a apărut în fața publicului din New Jersey într-un costum tradițional indian albastru, cu inserții cu sclipici. Românca le-a mulțumit celor prezenți și a cântat apoi un colind în limba indiană, foarte cunoscut și la noi: “La Betleem colo-n jos”. După ce au văzut imaginile, mulți fani români de-ai Iuliei Vântur s-a arătat revoltați, scrie cancan.ro.

“Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine! / Blasfemie totală! Dacă ai fi știut cine este Maica Domnului n-ai fi ajuns să faci așa ceva. Vai de capul tău, femeie! / i scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol?”, sunt câteva dintre comentarii.

Cât costă un bilet la concertele Iuliei Vântur

Iulia Vântur și-a ocupat timpul în India în două domenii, film și muzică. Chiar dacă a avut potențial în ambele, vedeta a ales cariera de cântăreață. Mai mult decât atât, s-a străduit să învețe limba hindi. Conform presei din India, averea Iuliei Vântur ar fi estimată acum la aproximativ zece milioane de euro. Banii i-ar fi câștigat din concerte și din producțiile de cinema din care a făcut parte. Un bilet la concertele Iuliei Vântur poate să coste și 150 de dolari.

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan

În urmă cu câteva săptămâni a apărut zvonul conform căruia Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit, însă româncă a făcut lumină în acest caz. Potrivit fostei prezentatoare TV nimic nu este adevărat, iar ea și iubitul ei sunt în continuare fericiți împreună.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani”, a declarat Iulia Vântur.

5.1 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.