Gestul cu care Iulia Vântur i-a înfuriat pe fanii români: “Să-ti fie rușine!”

Cum i-a înfuriat Iulia Vântur pe fanii români. Este vorba de un concert de-ale artistei, în New Jersey
Gestul cu care Iulia Vântur i-a înfuriat pe fanii români: “Să-ti fie rușine!”

Iulia Vântur a susținut de curând un spectacol în New Jersey, însă a primit critici dure. Imediat după ce momentele artistice au apărut pe internet, vedeta a primit foarte multe comentarii negative.

Gestul cu care Iulia Vântur i-a înfuriat pe fanii români. Ce s-a întâmplat la spectacolul din New Jersey

Iulia Vântur a apărut în fața publicului din New Jersey într-un costum tradițional indian albastru, cu inserții cu sclipici. Românca le-a mulțumit celor prezenți și a cântat apoi un colind în limba indiană, foarte cunoscut și la noi: “La Betleem colo-n jos”. După ce au văzut imaginile, mulți fani români de-ai Iuliei Vântur s-a arătat revoltați, scrie cancan.ro.

“Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine! / Blasfemie totală! Dacă ai fi știut cine este Maica Domnului n-ai fi ajuns să faci așa ceva. Vai de capul tău, femeie! / i scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol?”, sunt câteva dintre comentarii.

Cât costă un bilet la concertele Iuliei Vântur

Iulia Vântur și-a ocupat timpul în India în două domenii, film și muzică. Chiar dacă a avut potențial în ambele, vedeta a ales cariera de cântăreață. Mai mult decât atât, s-a străduit să învețe limba hindi. Conform presei din India, averea Iuliei Vântur ar fi estimată acum la aproximativ zece milioane de euro. Banii i-ar fi câștigat din concerte și din producțiile de cinema din care a făcut parte. Un bilet la concertele Iuliei Vântur poate să coste și 150 de dolari.

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan

În urmă cu câteva săptămâni a apărut zvonul conform căruia Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit, însă româncă a făcut lumină în acest caz. Potrivit fostei prezentatoare TV nimic nu este adevărat, iar ea și iubitul ei sunt în continuare fericiți împreună.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani”, a declarat Iulia Vântur.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
5.1 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *