Gestul impresionant pe care Cosmin Natanticu îl face pentru soția lui, Eliza: „Și eu sunt surprinsă”. Este visul oricărei femei, detalii incredibile despre căsnicia juratului de la iUmor VIDEO EXCLUSIV

Eliza și Cosmin Natanticu, interviu savuros pentru EGO.ro!

Fără îndoială, Eliza și Cosmin Natanticu formează unul dintre cele mai efervescente cupluri din showbiz-ul autohton, iar în preajma lor nimeni nu poate sta serios. Cei doi privesc până și problemele cotidiene într-o tentă de umor, făcând astfel ca totul să treacă mai repede.

Eliza Natanticu l-a dat de gol pe juratul de la IUmor. ”Am venit să căutăm verighetă”

Eliza Natanticu a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu poate să se supere pe soțul ei nici pentru că a pierdut verigheta, asta și pentru că știe că în clipa în care își va cumpăra alta își va lua și ea o bujiterie nouă. Ce a ieșit în fața unui magazin de bijuterii puteți vedea în interviul de mai jos.

EGO.ro: Cât de darnic este domnul aici de față și câte diamante ai acasă?

Eliza Natanticu: Nu vezi? Sunt plină de diamante. Mai mult în suflet.

Cosmin Natanticu: Unde ai mă tu diamantele?

Eliza: La cercei, pe aici. Am și eu ceva, ceva.

Le-a luat singură…

Eliza: Nu. Mai primesc cadouri de la el. Chiar e foarte drăguț. Întotdeauna îi place să mă surprindă cu câteceva. De Crăciun, de Revelion. Măcar așa, că în rest mi le cumpăr eu.

Dar nu e mai bine să îți dea cardul și să îți cumperi tu ce vrei? Un card nelimitat!

Cosmin: Păi ea are acces la toate cardurile mele. Mai puțin unul de care nu știe. Nu ăla cu bani mulți. Ăla de la farmacii. De ce râdeți? Atâta timp cât este cu reducere până la urmă trebuie să fim cumpătați.

”Ea are acces la toate cardurile mele”

Hai nu mai trece tu de la bijuterii la farmacii că vreau să știu dacă muncești pentru soția ta? Să știe tot poporul.

Cosmin: Eu nu muncesc pentru ea, eu muncesc pentru noi. Pentru că nu cred că pleacă pe undeva, în vreo vacanță singură. Cred că a fost o excepție anul acesta când a fost la o petrecere de burlăcițe.

În rest, toate vacanțele le facem împreună, din aceeași ciorbă de fasole mâncăm amândoi. Primesc mereu mesaje, notificări din astea în care mă anunță că s-au luat bani de pe card pentru diverse lucruri.

L-ai educat așa sau așa a fost dintotdeauna?

Eliza: Și eu sunt surprinsă. Chiar sunt suprinsă, pe cuvântul meu. Dar mă surprinde de la zi la zi. Deci e cuminte, e ascultător, e un soț extraordinar.

Cosmin: Sunt foarte obosit că muncesc foarte mult și nu mai am timp să fac năzbâtii. Plus că e prima dată când sunt căsătorit, nu am cum să fiu altfel.

Eliza: Nu voiam să recunosc dar cumva cred că ne educăm unul pe celălalt în așa fel încât să ne fie bine amândurora.
Dar la sport când îl educi?

Cosmin: Unde? Păi eu chiar fac sport. Uite, a venit o prietenă de-a noastră cu care facem tenis. Dar mai puțin, e drept. Adică cred că îi iau mai multe cadouri decât fac sport.

Eliza: Acum sincer, mie îmi place de el și așa. Până la urmă de ce să fie mai bine de atât? Adică e perfect. Nu de frică, dar apoi va trebui să fac și eu mai mult sport ca să fiu și mai bine. Așa că e de comoditate.

Să trecem și la lucruri serioase. Treceți la filmări, în studio, sau vă mai bucurați unul de celălalt și mai fugiți pe undeva?

Eliza: Ne-am bucurat până acum. Din ianuarie, de când am început noi practic vacanțele noastre, sezonul de vacanțe, ne-am tot bucurat, și acum chiar dacă este de muncă și ne vedem un pic mai rar, dar tot ne vedem în casă.

Cosmin: Când dormim. Ne mai lovim unul de altul.

Eliza: Acum fiecare cu treburile sale. Cred că în ianuarie o să mai plecăm. Până atunci concerte, spectacole, piesele noi din partea mea, emisiuni din partea lui. Mă mândresc cu domnul jurat.

Dar tu te duci cu Lizzie în concerte, să aplauzi din primul rând?

Cosmin: Am mai fost dacă s-a nimeri să avem împreună sau să mergem la un eveniment.

Eliza: Venea la început.

Cosmin: Dar nu stau în față. Nu sunt un fan din ăla înfocat. Cu ochiul critic imediat îi spun dacă îi atârna o ață.

Eliza: Glumește. Nu este deloc critic. A trebuit să fie, dar nu e.

Citește și Ce nu a putut să facă sub nicio formă Cosmin Natanticu înainte de Asia Express, deși Lizzie îl ruga în fiecare zi: ”I-am zis că nu-mi trebuie” VIDEO EXCLUSIV!

”Am băgat-o la amanet în Italia ca să plătim vacanța. Dar ea nu știe”

Vă las să intrați în magazin și să-i cumperi diamante!

Eliza: Știi că el și-a pierdut verigheta. Că de aia am și venit. Ca să căutăm verighetă. Și-a pierdut-o în mare, în Italia. Marea i-a înghițit verigheta. Marea înghite multe.

Cosmin: Și eu ”înghit” multe. Să știi. Ea are verighetă și inelul de logodnă, dar eu mi-am luat verigheta un pic mai mare și în trei luni am pierdut-o.

Bine mă, mint. Vrei să zic? Am băgat-o la amanet în Italia ca să plătim vacanța. Dar ea nu știe. Acum am zis-o. Hai să-ți iau o verighetă pentru mine.

Video: Dorin Marinuș

Citește și Secretul relației dintre Cosmin și Eliza Natanticu. Ce se întâmplă între ei, chiar și după atâția ani: ”A plâns ca un copil” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *