Gestul sfidător făcut de prințul William față de regina Camilla. Nu se aștepta nimeni la asta de la el, a încălcat protocolul regal

Camerele de luat vederi l-au surprins

Scris de: Daoud Andra

30 May. 2023

Gestul sfidător făcut de prințul William față de regina Camilla. Nu se aștepta nimeni la asta de la el, a încălcat protocolul regal

Despre relația dintre prințul William și mama sa vitregă s-a speculat intens, mai ale de când Camilla a devenit regină consoartă. Recent a ieșit la iveală un amănunt care îl dă de gol pe prințul de Wales. Gestul sfidător făcut de prințul William față de regina Camilla după încoronarea acesteia spune multe despre cum se raportează prințul la ea. A încălcat protocolul regal, iar camerele de luat vederi l-au surprins.

S-a dat de gol: gestul sfidător făcut de prințul William față de regina Camilla

Deși au trecut câteva săptămâni de la încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla, încă se mai vorbește despre evenimentul care a avut loc pe 6 mai. Pe măsură ce sunt analizate imaginile din ziua cu pricina, ies la iveală tot mai multe detalii despre membrii familiei regale. Un anumit gest făcut de prințul William la adresa mamei sale vitrege a stârnit numeroase comentarii în spațiul public.

Citește și: Ipostaza atipică în care a fost surprinsă regina Camilla. Ce a făcut în timpul discursului ținut de William, totul a fost filmat

În seara încoronării, familia regală a fost prezentă la concertul de la castelul Windsor, organizat în cinstea regelui și a reginei. William, Kate și copiii lor au ajuns înaintea lui Charles și a Camillei în lojă și și-au ocupat locurile. În momentul în care au venit și regele și regina, Kate Middleton a făcut o reverență în fața lor, în timp ce William a făcut acest gest doar față de tatăl lui.

Protocolul regal spune că orice membru al familiei trebuie să facă acest gest față de persoanele care au un rang superior. Gestul lui William a fost interpretat în fel și chip și, în timp ce unii au fost de părere că a fost o sfidare la adresa mamei sale vitrege, alții au spus că este posibil ca prințul de Wales să fi făcut plecăciunea în fața reginei Camilla mai devreme în aceeași zi și nu a simțit nevoia să o reia.

Citește și: Dezastrul pe care l-a evitat Camilla în ultimul minut al încoronării. Momentul crucial pe care nimeni nu l-a observat

Camilla și regele Charles
Regina Camilla și regele Charles

În ce relații sunt William și Camilla

Camilla Parker Bowles a intrat în familia regală britanică în urma unui scandal. Ea a fost amanta regelui Charles, în timp ce acesta era căsătorit cu prințesa Diana. Mulți au considerat-o vinovată pentru destrămarea mariajului dintre Charles și Diana și consideră că i-a luat locul pe nedrept regretatei prințese.

Citește și: Persoana în care regina Camilla are încredere deplină. Îi cunoaște cele mai întunecate secrete

Cu timpul, Camilla a reușit să obțină aprobarea reginei și a altor membri ai familiei, iar în anul 2005 a primit binecuvântarea de a se căsători cu prințul Charles. Până și copiii acestuia și ai Dianei, William și Harry, au acceptat-o în cele din urmă și au apreciat faptul că i-a fost alături tatălui lor și l-a sprijinit necondiționat pe tot parcursul anilor.

Regretata regină Elisabeta a ținut ca nora ei să fie încoronată alături de Charles, într-o ceremonie comună, și să aibă titlul de regină consoartă, nu de prințesă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *