Gesturi romantice pe care bărbații le adoră. Îl vei cuceri imediat

Așa îl poți surprinde indiferent de ocazie

Scris de: Daoud Andra

09 Feb. 2023

Gesturi romantice pe care bărbații le adoră. Îl vei cuceri imediat

Femeile și bărbații înțeleg diferit romantismul. Un gest care pentru o femeie este romantic poate fi prea mult pentru un bărbat. Cu toate acestea, există o serie de gesturi romantice pe care bărbații le adoră. Iată cum îl poți surprinde plăcut fără să te străduiești prea tare și fără să se simtă copleșit!

Idei de gesturi romantice pe care bărbații le adoră

Bărbații sunt, în general, firi pragmatice. Pentru ei, dovezile de afecțiune arată complet diferit față de cum arată pentru femei. Dacă o femeie poate fi cucerită cu flori, gesturi tandre și vorbe atent alese, atunci când vine vorba despre bărbați, lucrurile sunt mai simple și mai pragmatice.

Citește și: Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2023 pentru soț sau iubit. Cele mai frumoase daruri cu care îți poți impresiona partenerul

Dacă partenerul tău nu este o fire romantică în sensul propriu al cuvântului, tot îl poți surprinde, dar cu altfel de gesturi. Iată câteva idei dacă vrei să-l surprinzi de ziua lui, de Ziua Îndrăgostiților sau fără vreo ocazie anume!

Pregătește-i cina

Cu siguranță are o mâncare preferată pe care nu a mai mâncat-o de multă vreme. Într-o zi când ajungi acasă înaintea lui, pregătește-i cina preferată și cu siguranță îl vei surprinde plăcut. Dacă adaugi și o sticlă de vin, poți spune că seara este una reușită.

Citește și: De ce își caută bărbații amante, de fapt. 4 motive principale ale infidelității

Cumpără-i bilet la meci

Nu este greu de aflat când joacă echipa lui favorită, fie că este vorba despre un meci de fotbal, handbal, baschet sau alt sport. Surprinde-l cumpărându-i bilet și cu siguranță va aprecia gestul.

Organizează-i o petrecere-surpriză

De ziua lui, poți complota cu prietenii pentru a-i organiza o petrecere-surpriză. Fă rezervare la un local, cheamă-i pe toți acolo, dar lui spune-i că mergeți să luați cina doar voi doi. Se va bucura când îi va vedea acolo pe toți oamenii dragi lui.

Gesturi romantice pe care bărbații le adoră 1
O petrecere-surpriză poate fi o idee excelentă

Invită-l în oraș

Nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a ieși cu iubitul tău să beți sau să mâncați ceva în oraș. Nu doar bărbații ar trebui să le invite pe partenerele lor în oraș, ci și invers. Alege un loc în care nu ați mai fost și cu siguranță îl vei surprinde.

Citește și: Cuvântul care îi rănește cel mai tare pe bărbați. Se simt umiliți dacă le spui asta

Lasă-i mesaje prin casă

Dacă pleci la serviciu înaintea lui, îi poți pregăti micul dejun sau cafeaua, alături de care să îi lași un bilet. Cu siguranță îl vor face să zâmbească atât gestul în sine, cât și mesajul și ziua lui va fi mai bună.

Întreabă-l cum a decurs ziua lui

Pe cât de simplă și banală poate părea întrebarea, pe atât de bine îi va face să vadă că îți pasă și că îl asculți. Rezervă-ți în fiecare zi câteva minute pentru a discuta despre ce s-a întâmplat pe parcursul zilei, pentru fiecare dintre voi, și relația va avea de câștigat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *