Gina Matache locuiește din nou cu tatăl Deliei, fost călugăr la Muntele Athos. Suferința i-a readus împreună, după 18 ani: ”Stăm în vechiul nostru apartament”. EXCLUSIV

Cum se simte mama Deliei, la trei ani de la operația de tumoare la braț: ”Am contracturi musculare foarte dureroase”

Solista Delia își adoră părinții, pe Gina și Ion Matache, pentru care a avut mari emoții, în ultimii ani, din cauza gravelor probleme de sănătate. Mama ei, solista de muzică populară Gina Matache, ne-a spus, în interviul exclusiv pentru Ego.ro, cum se simte după operația la brațul drept, dar ne-a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu Ion Matache, tatăl Deliei, fost călugăr la Muntele Athos.

Gina Matache: ”Am contracturi musculare care sunt foarte dureroase”

Gina Matache, una dintre cele mai frumoase și talentate soliste de muzică populară, este tare îngrijorată că, după operația suferită în 2019, la brațul drept, când medicii i-au extirpat o tumoare benignă, continuă să se descurce foarte greu în gospodărie, din cauza durerilor.

”Nu prea sunt bine cu mâna, am avut o tumoare pe nerv, la rădăcina nervului, am scos-o dar nervul nu s-a mai refăcut 100%, a fost o tumoare benignă. Problema e că nu mai e la fel ca înainte, am contracturi musculare care sunt foarte dureroase, s-a scos la operație și un pic de mușchi, ca să curețe bine locul. E la mâna dreaptă, care e și de bază, nu mai pot face mare lucru prin casă, decât treburile mai ușoare. Nu mă ajută nimeni în gospodărie, nu am angajat o femeie, mi le fac eu, în ritmul meu”, ne-a declarat Gina Matache, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Gina Matache s-a mutat din nou cu tatăl Deliei: ”Locuim în vechiul nostru apartament”

Artista Gina Matache ne-a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu fostul ei soț, tatăl Deliei, care, în urmă cu 18 ani, plecase din sânul familiei, pentru a se dedica vieții monahale, la Muntele Athos, în Grecia.

Părinții Deliei, imagine din tinerețe
Părinții Deliei, imagine din tinerețe

Ion Matache a fost nevoit să revină însă în țară, în 2018, pentru o operație de urgență la rinichi, urmată și de ședințe de citostatice:

”Și fostul meu soț este binișor, acum, cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme. Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, ne-a mai declarat mama Deliei, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Gina Matache mai cântă doar la evenimentele din București: ”Mi-e greu să mă deplasez prin țară”

Solista de muzică populară Gina Matache a renunțat, pentru moment, la invitațiile la evenimentele din țară, concentrându-se mai mult pe problemele de sănătate ale ei și ale tatălui Deliei:

”Momentan, nu am spectacole, n-am nimic. Mi-e greu să mă deplasez prin țară, după operație. Când sunt invitată în București, la vreo petrecere, e altă treabă, acolo merg, dar așa să mai plec prin țară, nu mai merg, e prea obositor”, ni s-a mai confesat Gina Matache.

Cum a decis tatăl Deliei să se călugărească: ”Până la 40 de ani eram ateu”

Tatăl Deliei povestea, într-un interviu pentru stiridinlume.ro, despre decizia de a se dedica vieții monahale:

„Până la 40 de ani eram ateu. Abia atunci am învățat prima dată „Tatăl Nostru”. Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra-Neamț, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viața mea s-a schimbat. Am intrat la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele și pe al Georgetei, deși mă văzuse prima oară, m-am blocat”.

 Delia, despre părinții ei: „Nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari”

Delia a vorbit, într-un recent interviu, despre copilărie, dar și despre părinții ei:

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine, şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani, am zis: ”Gata, nu se mai poate, vreau să fac ce vreau!”. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea”, spunea celebra cântăreață, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Delia e fericită că familia ei s-a reunit. Solista a postat, în urmă cu doi ani, pe Internet, o fotografie emoționantă, cu soțul ei, Răzvan, cu sora ei, Oana, soțul acesteia și copilul lor, dar și cu mama și cu tatăl ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.4 69 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *