Greșeala pe care să nu o faci niciodată când te machiezi. Te îmbătrânește instant

Ce să eviți mereu în timp ce te machiezi
Greșeala pe care să nu o faci niciodată când te machiezi. Te îmbătrânește instant

Care este greșeala pe care să nu o faci niciodată când te machiezi? Multe dintre femei se machiază fără să se gândească că abuzează de produsele sau procesele pe care le folosesc pentru a face acest lucru. De aceea astăzi îți spunem ce nu ar trebui să faci pentru a profita cu adevărat de ceea ce aplici pe fața ta în vederea evidențierii trăsăturilor tale.

Greșeala pe care să nu o faci niciodată când te machiezi

Hidratarea necorespunzătoare a pielii. Dacă nu îți pregătești corect tenul înainte de machiaj, fața ta va arăta crăpată iar fondul de ten nu va fi deloc uniform. Primul pas al machiajului este hidratarea pielii: aplică un ser sau o cremă hidratantă.

Alte greșeli în timpul machiajului:

Acoperirea ridurilor. Atunci când apar ridurile de expresie, femeile sunt tentate să le acopere cu cât mai mult machiaj. Acest lucru este total greșit, căci machiajul în exces nu va face decât să le evidențieze și mai mult.

Eyelinerul încărcat. Pe măsură ce îmbătrânim, eyelinerul se poate întoarce împotriva noastră și poate accentua un ochi căzut. Pentru a evita acest lucru, cel mai bine este să estompezi linia în așa fel încât să intensifici aspectul fără a fura prea mult din lumina reflectoarelor. Același lucru este valabil și pentru linia de apă care, cu unele excepții, tinde să eclipseze ochiul dacă o pictăm în culori închise. Cel mai bine este să folosești umbra sub linia genelor inferioare pentru a obține un efect măgulitor.

Fard de obraz „căzut”: Pentru a recrea un machiaj mai tineresc, cheia este să ridici ușor fardul. Cum? Ducându-l de la pomeți spre tâmple. Deși ar trebui să ținem cont întotdeauna de forma feței atunci când aplicăm fardul de obraz. De asemenea, este foarte important să alegem tonul potrivit pentru pielea noastră. Se recomandă să evităm să căutăm un efect bronzant care nu corespunde acestui produs de machiaj.

De ce să nu folosești ruj închis la culoare

Buzele închise la culoare: indiferent de tendințe, culorile închise au tendința de a ascunde. Acest lucru nu ajută deloc la ascunderea vârstei. De aceea, una dintre greșelile clasice de machiaj care tind să ne adauge ani la vârstă este purtarea rujurilor maro, care nu numai că ne „subțiază” buzele, dar ne fac și trăsăturile să-și piardă din dulceața lor.

Sprâncenele artificiale: greșeala clasică a machiajului de îmbătrânire este de a ignora culoarea și forma naturală a sprâncenelor, pictându-le prea artificial. Cel mai bine este să umplem cu umbre de o nuanță mai deschisă decât părul nostru și să le fixăm pentru a da formă fără a ieși prea mult în evidență.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
8.4 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *