„Halep se întoarce la luptă”. Gestul uimitor făcut de sportivă. Veste majoră în cazul de dopaj

Halep se întoarce la luptă. Gestul uimitor făcut de sportivă. Veste majoră în cazul de dopaj

„Halep se întoarce la luptă”. Gestul uimitor făcut de sportivă. Simona Halep este suspendată temporar, însă de curând sportiva a revenit la antrenamente. Să fie aceasta un semn că fostul lider WTA este sigură de un deznodământ favorabil al procesului privind cazul său de dopaj? Jurnaliștii francezi susțin că sportiva va reintra în circuit, posibil chiar de la începutul sezonului viitor.

„Halep se întoarce la luptă”. Gestul uimitor făcut de sportivă

În urmă cu o lună, lumea sportului era zguduită de un mesaj șocant al Simonei Halep. Sportiva din Constanța a dezvăluit că a fost testată pozitiv cu substanța Roxadustat, la US Open 2022. De atunci, a început cel mai greu meci pentru Simona Halep, care a promis că va face tot posibilul să își demonstreze nevinovăția.

În tot acest timp, în spațiul public au fost vehiculate diferite ipoteze care să justifice prezența substanței interzise în sângele Simonei Halep la testul anti-doping. Iar cea mai intens dezbătută a fost cea în care s-a presupus că mâncarea consumată de sportivă ar fi fost contaminată.

Simona Halep a acționat încă de la izbucnirea scandalului și a angajat o echipă de avocați alături de care a stabilit strategia de apărare. Procesul în care va fi judecat cazul său de dopaj va avea loc în curând și se va desfășura la tribunalul Sports Resolutions din Londra.

Iar din informațiile apărute în presă, se pare că jucătoarea de tenis va fi și ea prezentă în sala de judecată, la recomandarea apărătorilor ei, care i-au transmis că astfel ar putea avea mai multe șanse de câștig.

Simona Halep a reluat antrenamentele

Recent însă, Halep a revenit la antrenamente. Ea a fost surprinsă antrenându-se intens la complexul Stejarii deținut de mentorul său Ion Țiriac.

Jurnaliștii francezi de la We Love Tennis au analizat gestul sportivei și au tras concluzia că Halep ar putea avea parte de o decizie favorabilă înainte de începerea noului sezon.

„Suspendată pentru dopaj, Halep se întoarce la luptă. În timp ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului pe 28 octombrie, din cauza unui test antidoping pozitiv, și încă nu este clar care va fi rezultatul final al acestui caz, jucătoarea a reluat antrenamentele.

Românca nu a mai jucat de la înfrângerea din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur (în prezent pe locul 107), pe 29 august, după care s-a operat la nas. Fostul număr 1 mondial probabil speră să-și câștige cazul înainte de începerea sezonului 2023. Simona ar trebui să vorbească în curând”, scrie We Love Tennis.

Citește și: „Veste majoră! Ce ipoteză se ia în considerare în cazul de dopaj al Simonei Halep. Agenția de Integritate din Tenis a făcut anunțul oficial

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *