Horoscop rune 12-18 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura, vești extraordinare pentru acești nativi

Care vor fi cei mai avantajați nativi

Scris de: Daoud Andra

09 Jun. 2023

Horoscop rune 12-18 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura, vești extraordinare pentru acești nativi

Numerologul Mihai Voropchievici prezintă principalele previziuni din horoscopul runelor, pentru săptămâna care urmează. Specialistul vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii și a dezvăluit, în cadrul rubricii AstroPlay, la ce să se aștepte fiecare nativ în parte, conform runelor.

Mihai Voropchievici prezintă horoscop rune 12-18 iunie 2023

Runele le-au pregătit surprize mari câtorva dintre zodii săptămâna viitoare. Numerologul Mihai Voropchievici prezintă principalele previziuni pentru perioada 12-18 iunie, potrivit Playtech.

Berbec

Berbecul este atenționat să umble prudent, să fie atent, deoarece e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Fiți cu prudența și cu atenția la maximum, se anunță o săptămână grea.

Taur

Taurul e sfătuit să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Citește și: Cea mai respectată femeie din zodiac. E regina horoscopului, are o inteligență uluitoare

Gemeni

Gemenii sunt favorizați, deoarece este zodia care va da lovitura. Se va produce un salt calitativ în viețile voastre, e o săptămână cum nu se poate mai benefică!

Rac

Spune runa că și Racul va da lovitura. O rună aducătoare de schimbări și un salt rapid. Beneficiați de toate premisele unei săptămâni reușite.

Horoscop rune 12-18 iunie 2023. Fecioarele găsesc rezolvarea la o problemă

Leu

Leul este super-favorit, deoarece e învingător pe toate planurile. Deci săptămâna următoare, Leii sunt câștigătorii absoluți.

Fecioară

Fecioara are ceva frământări și în săptămâna aceasta poate găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care o frământă, cu condiția să aibă o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Citește și: Ziua ciclului menstrual dezvăluie cum arată luna unei femei. Cum o influențează, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Balanță

O săptămână în care Balanțele trebuie să-și mobilizeze forțele să suțină o dispută. Sfatul runei este să rămână calme, pentru ca totul să se aranjeze.

Scorpion

Scorpionii sunt încă în a doua săptămână de dragoste. Fiind doritori de a cunoaște în dragoste cât mai multe persoane, runa a mai venit încă o dată să-i atenționeze.

Horoscop rune 12-18 iunie 2023. Capricornii au parte de o schimbare

Săgetător

O zodie de foc, care primește un mesaj dublu. Sunteți sfătuiți să vă relaxați. Cineva foarte apropiat se bucură de o săptămână excelentă. Nu e cazul să vă faceți griji și gânduri negre.

Capricorn

Capricornul este atenționat să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante. Să fie pregătit pentru această schimbare, ce spune runa se va întâmpla.

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche în această vară. Iubirea plutește în aer pentru acești nativi

Vărsător

Fertilitate și belșug. Un simbol fantastic de puternic care anunță că peste puțin timp visele se vor împlini. Sunteți o zodie foarte favorizată în săptămâna care urmează.

Pești

Peștii au o săptămână de protecție divină. Se vor simți în siguranță, în largul lor, pentru că divinitatea îi va proteja de toate forțele malefice din Univers.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
8.3 34 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *