Horoscop săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Nativii care au parte de conflicte și neînțelegeri VIDEO EXCLUSIV

Ce îți rezervă astrele în perioada 28 noiembrie - 4 decembrie
Horoscop săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Nativii care au parte de conflicte și neînțelegeri VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. Această săptămână este încărcată de aspecte și din păcate majoritatea sunt tensionate. Încă din prima zi, Marte retrograd formează un trigon cu Saturn, aspect care dă structura acțiunilor noastre, dă o formă concretă ideilor și ne ajută să reparăm greșelile și să fim mai răbdători în modul de acțiune. La o zi distanță, Marte va forma o opozitie cu Mercur, planeta comunicării, aspect conflictual care poate aduce certuri, contraziceri și reluarea unor discuții și decizii.

Horoscop săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Contextul astrologic este plin de tensiuni

Pe 1 decembrie, Venus, planeta iubirii, va forma opoziție cu Marte retrograd, iar de această dată vorbim de conflicte în relații și de situații mai vechi în cuplu care vor ieși la suprafață și vor aduce certuri și reproșuri. Către finalul săptămânii, Mercur formează careu cu Neptun, aspect destul de neplăcut pentru că aduce confuzie, neclaritate, logica ne joacă feste și suntem neatenți.

Chiar în ultima zi a săptămânii, Venus va forma și ea careu cu Neptun, context astrologic care aduce confuzii sentimentale, trădări, minciuni, păcăleli. Cei care sunt singuri sunt sfătuiți să nu se avânte în noi relații pentru că s-ar putea să nu vadă realitatea partenerului.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta îți poate aduce certuri și neînțelegeri cu cei din jur, iar starea generală va fi una agitată. Vei intra destul de ușor în dialoguri contradictorii și vei fi mai irascibil decât de obicei. Ai grijă că nu vezi lucrurile foarte clar, așa că nu lua decizii importante. În plan sentimental, evită să intri în noi relații și ai mai multă grijă la acte și deplasări.

Taur/Ascendent Taur

Aspectele tensionate de săptămâna aceasta se petrec pe axa financiară și pot scoate la lumină niște lipsuri, niște probleme legate de bani sau poate fi vorba de cheltuieli cam mari care-ți destabilizează bugetul. Încearcă să nu apelezi la economii, să ai grijă cum îți administrezi veniturile, să nu faci cheltuieli prea mari, pentru că nu sunt excluse pierderile financiare.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Marte se află retrograd în zodia ta și în aspecte conflictuale, prin urmare nici starea ta generală nu va fi una bună. Nu o să-ți convină nimic din ce se petrece în jurul tău, devii irascibil cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali și s-ar putea să strici relații. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, s-ar putea să apară nemulțumiri sau tu să te iluzionezi prea mult în privința unui proiect.

Rac/Ascendent Rac

Se întrevede o săptămână obositoare, cu mult stres, multă muncă și fără odihnă corespunzătoare nu-i vei face față. Ai tendința de a te suprasolicita, de a te implica mai multe sarcini decât poți duce și nu este exclus că unele simptome mai vechi să-și facă din nou simțită prezența. Încearcă să faci schimbări în stilul de viață pentru a-ți recupera starea de bine.

Citește și: Zodii care au noroc cu carul în decembrie 2022. Numeroase surprize se anunță pentru acești nativi la sfârșit de an

Horoscop săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Leii au parte de neînțelegeri

Leu/ Ascendent Leu

Se conturează o perioadă destul de tensionată în relațiile de prietenie și s-ar putea face reproșuri destul de dure în anturaj. Nu te bucuri de prea multă înțelegere nici în relația cu persoana iubită sau cu copiii și fiecare va dori să facă lucrurile după bunul său plac. Pe de altă parte, ai grijă la pierderile financiare, la cheltuielile prea mari și evită speculațiile și investițiile riscante.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Marte retrogradează în sectorul carierei, iar aspectele tensionate de săptămâna aceasta aduc stres profesional, agitație și multe responsabilități cărora cu greu le vei face față. Ai nevoie să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională, în caz contrar te poți aștepta și la tensiuni cu părinții. Pe de altă parte, în cuplu s-ar putea să apară niște nedumeriri și momente de confuzie și neîncredere în partener.

Balanță/Ascendent Balanță

Oricât de mult ți-ai dori să menții pacea și echilibrul, săptămâna aceasta este destul de tensionată și vine cu certuri, neînțelegeri cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali. Ai tendința de a-ți impune punctul de vedere, de a lupta pentru un adevăr și de a-ți susține teoriile până în pânzele albe.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Săptămâna aceasta este destul de delicată din punct de vedere financiar și s-ar putea să apară cheltuieli neplanificate, plăți care îți golesc conturile sau certuri cu asociații din cauza unor investiții proaste. Încearcă să eviți speculațiile financiare și distracțiile costisitoare. În plan sentimental apar confuzii și o lipsă de încredere în partener.

Horoscop săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Săgetătorii au conflicte cu cei din jur

Săgetător/Ascendent Săgetător

Marte este retrograd în sectorul relatiilor tale și în opoziție cu Venus și Mercur din zodia ta, prin urmare este săptămâna destul de conflictuală în raport cu cei din jur. Încearcă să nu duci lucrurile la extrem pentru că se pot rupe relații. Și relațiile de familie sunt destul de tensionate, iar tu nu ești dispus să faci compromisuri, deși în acest moment ar fi indicate.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Axa sănătății este afectată de tranzitele acestei săptămâni și nu este exclus să te confrunți cu unele afecțiuni pe care le-ai ignorat până acum. Ești mai obosit ca niciodată, iar la locul de muncă ai parte de stres și de activități copleșitoare. În plus, poți primi niște vești proaste sau poți afla secrete sau poți înțelege niște mesaje greșit și din cauza asta să-ți creezi diferite probleme. Dacă ești singur, evită să începi o nouă relație pentru că ai șanse mari să atragi parteneri cu traume emoționale.

Citește și: Zodii care atrag banii ca un magnet de sărbători. Acești nativi au parte de belșug la sfârșit de an

Vărsător/Ascendent Vărsător

Axa sentimentală este afectată de tranzitele acestei săptămâni, așa că nu te aștepta să-ți meargă prea bine nici în relația de cuplu, nici în relația cu copiii sau prietenii. Te poți aștepta la reproșuri din partea celor dragi, mai ales pentru că nu le acorzi suficientă atenție. Pe de altă parte, nu da bani cu împrumut și ai grijă la tendința de a face cheltuieli inutile.

Pești/Ascendent Pești

Contextul astrologic al săptămânii evidențiază niște dezechilibre majore între viața personală și cea profesională. Încearcă să petreci timp cu familia, dar nici să nu lași responsabilitățile profesionale pe loc secund. În perioada următoare vei fi foarte solicitat din toate direcțiile, așa că așteaptă-te la un grad ridicat de stres. Încearcă să nu te iluzionezi în legătură cu un proiect profesional pentru că poți fi dezamăgit.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.