Horoscop săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Mercur tranzitează zodia Rac. Noi contracte și colaborări pentru Scorpioni

Cintește horoscopul săptămânii 4-10 iulie și află ce ți-au rezervat astrele.
Horoscop săptămâna 4 - 10 iulie 2022. Mercur tranzitează zodia Rac. Noi contracte și colaborări pentru Scorpioni

Horoscop săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Săptămâna 4 – 10 iulie se remarcă prin faptul că două planete își schimbă zodia, aspect care, implicit, va schimba și energia colectivă. Este vorba de Mercur, care pe data de 5 iulie intră în zodia Rac, și de Marte, care tot pe data de 5 iulie va intra în zodia Taur.

Horoscop săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Principalele previziuni astrale

Tranzitul lui Mercur prin Rac va dura până pe 19 iulie, perioadă în care ne va sensibiliza la nivel de comunicare și raționament. Vom lua decizii subiective, însă vom avea o bună intuiție. Marte va traversa zodia Taur până pe 20 august, perioadă în care acțiunile noastre vor fi mult mai practice și concrete. Totodată, va crește interesul pentru zona financiară și vom dori să facem bani, să obținem stabilitate financiară.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Tranzitul lui Marte, guvernatorul tău, prin zodia Taur, te va stimula puternic să-ți găsești stabilitatea și independența financiară. Totodată, este foarte posibil să cheltui mai mult decât de obicei mai ales pentru tine, pentru plăcerile tale, pentru stilul tău de viață, pentru sănătatea ta.

Taur/Ascendent Taur

Marte intră chiar în zodia ta și va deschide o perioadă în care nu-ți vor lipsi energia, curajul și determinarea să acționezi în diverse direcții. Ai grijă că acest tranzit te poate conduce și la suprasolicitare dacă nu-ți canalizezi energia constructiv și echilibrat.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Intrarea lui Marte în Taur poate readuce trecutul în actualitate și nu este exclus să reactiveze niște probleme de sănătate mai vechi sau cronice. Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul tău, îți activează sectorul financiar și te stimulează să găsești soluții pentru a obține stabilitatea și siguranța financiară de care ai nevoie.

Rac/Ascendent Rac

Intrarea lui Mercur în zodia ta nu poate decât să te bucure, dat fiind că te ajută să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur. Este o perioadă în care îți poți pune în ordine ideile și vei avea o mai mare putere de convingere asupra celor din jur.

Horoscop săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Conflicte în cuplu pentru Scorpioni

Leu/ Ascendent Leu

În a doua parte a săptămânii s-ar putea să fii mai întors către trecut, să te lași copleșit de amintiri și chiar să ai parte de întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Intrarea lui Marte în Taur poate aduce multă agitație în zona profesională, însă în egală măsură îți va aduce și curaj pentru a ieși în față și a-ți atinge obiectivele.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Săptămâna aceasta, mai ales din a doua parte a sa, vei observa că ești mai dornic de ieșit cu prietenii, mai sociabil ca de obicei cu necunoscuții și mai dornic de cunoaștere. Ai grijă la tendința de a-ți impune cu orice preț punctul de vedere în fața altora.

Balanță/Ascendent Balanță

Marte, guvernatorul relațiilor tale, te va susține în perioada acestui tranzit să obții niște avantaje și drepturi financiare, poate chiar un bun material, un credit. Totuși, ai mai multă grijă în cuplu, unde pot apărea lupte de orgolii. Cu Mercur în Rac, s-ar putea să se intensifice discuțiile de natură profesională și chiar poți lua niște decizii importante vizavi de cariera ta.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Marte, guvernatorul tău, intră în sectorul relațiilor și s-ar putea să vină cu o tendință de răzvrătire și astfel să ai parte de unele conflicte în cuplu. Dacă îi folosești energia constructiv, poți reaprinde pasiunea și revigora viața în doi. Din punct de vedere profesional poate aduce contracte și colaborări.

Horoscop săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Săgetătorii vor avea mai multă energie la locul de muncă

Săgetător/Ascendent Săgetător

Intrarea lui Marte în Taur te va stimula să muncești mai mult, să fii mai eficient, însă îți va aduce și tendința de suprasolicitare. Ai grijă în perioada următoare să nu te accidentezi la locul de muncă și, de asemenea, ai grijă să nu faci excese alimentare.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur va intra în sectorul relațiilor tale și te va susține din plin să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul de viață. Urmează o perioadă în care ai toate șansele să te îndrăgostești, dat fiind că și Marte îți va tranzita sectorul iubirii.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Intrarea lui Mercur în Rac te va stimula să găsești cele mai bune variante de eficientizare a activităților profesionale. Pe de altă parte, poate fi un tranzit bun pentru cei care își caută un nou loc de muncă. În schimb, cu Marte în Taur, ai mai multă grijă la conflictele care poate pot lua naștere în familie.

Pești/Ascendent Pești

În tranzitul său prin Rac, Mercur îți va activa sectorul iubirii și al copiilor, și te va susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu persoana iubită și să iei niște decizii importante legate de copii. Totodată, te avantajează și intrarea lui Marte în Taur pentru că te stimulează să te plimbi mai mult, să ai mai mult curaj să-ți exprimi punctul de vedere și te susține să înveți lucruri noi și să rezolvi probleme cu actele.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.