Horoscop săptămâna 6-12 februarie 2023. Succes pe plan profesional pentru Lei. Previziuni pentru toți nativii VIDEO

Află de mai jos ce surprize le așteaptă pe zodii în această săptămână
Horoscop săptămâna 6-12 februarie 2023. Succes pe plan profesional pentru Lei. Previziuni pentru toți nativii VIDEO

Săptămâna 6-12 februarie aduce multe surprize pentru zodii. Multe dintre ele își doresc să se perfecționeze, să investească, dar și să își găsească iubirea. Iată ce au pregătit astrele pentru cele 12 zodii.

Horoscop săptămâna 6-12 februarie 2023

Berbec/Ascendent Berbec

Nativii Berbec traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental. Dacă sunt deja într-o relație se gândesc să treacă la următori nivel. Pentru cei singuri soarele va răsări și pe strada lor și își vor găsi sufletul pereche. Și din punct de vedere profesional vin vești bune pentru cei din această zodie. Poate apărea o oportunitate de nerefuzat.

Taur/Ascendent Taur

O reuniune cu familia sau o întâlnire cu mulți apropiați. Poate fi o ocazie foarte bună pentru a socializa mai mult sau pentru a se apropia de cineva din cercul de prieteni. Pentru cei care vor avea examene în perioada următoare se recomandă să poarte culoarea galben pentru că se spun că ajută memoria. De asemenea, ar putea pune o figurină elefant pe birou deoarece ei nu uită niciodată.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Cei din această zodie pot face o scurtă călătorie pentru distracție. Este o perioadă bună pentru a achiziționa o mașină, așa că este indicat să meargă să testeze cât mai multe modele. Universul va fi de partea lor și le va deschide noi oportunități legate de o dorință mai veche.

Rac/Ascendent Rac

Racii revin la rutină și, pe măsură ce vor face acest lucru, își vor da seama că nu cheltuiesc prea mulți bani. Va deveni o inspirație și vor fi și mai cumpătați de acum înainte. În plan amoros se gândesc să își diversifice timpul și să meargă alături de partener/ă la lecții de dans sau masaj.

Leu/Ascendent Leu

O săptămână plină de întâlniri. Vor socializa foarte mulți și vor merge la petreceri sau evenimente în oraș. Oamenii vor fi atrași de nativii Leu și există posibilitatea să cunoaște persoane foarte interesante. În plan profesional vin vești foarte bune! Un proiect la care au muncit foarte mult va avea mare succes.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Nativii Fecioară sunt foarte intuitivi în această perioadă. Încep să caute în interiorul lor răspunsurile de care au nevoie și chiar le găsesc. Este o săptămână favorabilă iubirii, așa că le-ar prinde bine o seară romantică.

Horoscop săptămâna 6-12 februarie 2023. Nativii Scorpion sunt din ce în ce mai remarcați de cei din jur

Balanță/Ascendent Balanță

Întâlnirile vor fi benefice pentru nativii Balanță în această săptămână. Vor întâlni oameni interesanți și chiar un/o potențial iubit/ă. Sunt atrași de practici spirituale și decid să își amenajeze casa pentru exerciții yoga.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Se fac remarcați, deși ei nu își doresc acest lucru. Ar putea totuși să profite de situație și să se promoveze mai mult. Cei care doresc să își găsească un loc de muncă sunt îndemnați să profite de această săptămână căci vor avea mult mai mult noroc în acest sens.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Sunt concentrați pe școală, studii sau noi cursuri care le-ar putea fi de folos. Urmează teste și examene importante. Sunt foarte preocupați de cariera lor și de educație, iar această săptămână va fi prielnică pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Capricorn/Ascendent Capricorn

O săptămână cu mult noroc în ceea ce privește investițiile pentru nativii Capricorn. S-ar putea întâlni cu brokerul pentru a stabili detalii. Au deja un plan foarte bine pus la punct și sunt gata de acțiune. Vor primi complimente iar astrele se aliniază pentru o săptămână de succes.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Au multă energie și sunt foarte rațională în această săptămână. Dacă au iubit/ă vor avea zile excelente din punct de vedere al comunicării. Dacă însă sunt în căutarea unui/ei partener/e ar fi timpul să accepte propunerea de a ieși la o întâlnire. Sunt empatici și vor crea ceva bazat pe mesajele pe care le primesc de la Univers.

Pești/Ascendent Pești

Vor lăsa departe rutina și vor aluneca spre confort și comoditate. Vor primi un apel din partea cuiva drag care le va spune că i-au visat sau că s-au gândit la ei. Un prieten apropiat le-ar putea aduce informații spirituale importante.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *