Horoscop zilnic 11 august. Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia Leu. Schimbări pe plan amoros

Horoscop zilnic 11 august. Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia Leu. Schimbări pe plan amoros

Horoscop zilnic 11 august. Începând de astăzi și până pe 5 septembrie, Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia Leu și activează sectorul sentimental din astrograma generală. Avem nevoie de mai multă atenție din partea partenerului. De asemenea, ne vom exprima sentimentele mai dramatic, cu pasiune și vom simți nevoia să strălucim, să fim în centrul atenției.

Horoscop zilnic 11 august. Previziuni pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Venus prin casa iubirii și fericirii, vei fi tentat de aventuri romantice, flirt, cuceriri și distracție. Urmează o perioadă favorabilă poveștilor de iubire și ai ocazia să-ți îmbunătățești viața amoroasă. Totodată, cresc șansele să te îndrăgostești sau dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi să reaprinzi flacăra pasiunii.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Venus, guvernatoarea ta, prin zodia Leu, începând de astăzi prin casa familiei, vei dori să-ți îmbunătățești relațiile cu familia, să-ți reamenajezi locuința și să faci mici cadouri celor dragi. Acest context astral te stimulează să te preocupi mai mult de tine, de starea emoțională și de viața personală.

Horoscop zilnic 11 august. Zodia care are șanse mari să-și întâlnească jumătatea

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Leu, respectiv prin casa comunicării, gândirii, învățării și informațiilor, vei avea susținere în exprimarea și argumentarea ideilor, susținerea de examene sau interviuri, în acumulare de informație și cunoștințe. Cum Venus este guvernatorul casei sentimentale, nu este exclus să-ți întâlnești jumătatea la un drum scurt.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze zodia Leu, respectiv casa banilor și bunurilor de valoare. Ai ocazia să-ți îmbunătățești veniturile, să câștigi mai mulți bani sau să-ți vină bani prin intermediul familiei. Atenție, că poți deveni mai cheltuitor, să-ți faci niște plăceri extravagante!

Horoscop zilnic 11 august. Schimbări în bine pentru Lei

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Venus în tranzit prin zodia ta vei fi vedetă până pe 5 septembrie, pentru că micul benefic îți aduce prilejul să-ți îmbunătățești viața și relația. Posibil să ai dispoziție de flirt, aventuri, să-ți schimbi look-ul și să-ți reînprospătezi garderoba. Vei fi mai dornic să-ți satisfaci micile păceri ale și bucurii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Venus în tranzit prin zodia Leu, respectiv prin casa asociată subconștientul, ai nevoie să stai izolat și departe de factorii de stres. De asemenea, pot să apară în viața ta persoane din trecut cu care poți începe o legătură secretă sau te poți lăsa furat de amintiri. Este un tranzit bun să te vindeci după o despărțire.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin zodia Leu, respectiv prin casa vieții sociale, a prietenilor și proiectelor de viitor, vei socializa mai mult, ieși la întâlniri și reuniuni cu prietenii. Îți poți mări anturajul și chiar poți să începi o poveste de iubire cu cineva din grupul de cunoștințe sau cunoscut astfel.

Horoscop zilnic 11 august. Noi oportunități pentru Săgetători

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Leu, respectiv prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, se anunță o perioadă favorabilă ascensiunii profesionale. Până pe 5 septembrie ești invitat să-ți demonstrezi abilitățile și experiența și să-ți impresionezi șefii. Pentru că Venus este guvernatoarea casei relațiilor, plasată în Leu, vei deveni mai romantic și pasional în cuplu.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Leu, respectiv prin casa studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, principiilor și credințelor vei fi dornic să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine, să pleci într-o călătorie, să obții o diplomă sau un atestat și să-ți urmezi direcția profesională.

Horoscop zilnic 11 august. Șanse de câștig pentru Capricorni

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus, micul benefic, începe să tranzite de astăzi zodia Leu, respectiv sectorul avantajelor materiale și a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu sau cu alți terți, impozitele, taxele, datoriile și moștenirile. Ești determinată să-ți faci ordine în situația financiară și vei primi o serie de mici sume de bani, cu care-ți vei mai rezolva din datorii.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul lui Venus, micul benefic, începând de astăzi prin zodia Leu, va aduce o îmbunătățire a relațiilor și mai multă pasiune în cuplu. Și relațiile de natură profesională se pot îmbunătăți și se ajunge la o înțelegere, un acord, o negociere, un contract.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Leu, respectiv prin casa muncii și sănătății, îți aduce până pe 5 septembrie rezolvarea unor chestiuni care țin de sarcinile curente. S-ar putea să te angajezi, dacă ești în căutarea unui job mai bine plătit. Din punct de vedere al sănătății vei simți o îmbunătățire, poate și pentru că decizi să adopți un stil de viață sănătos.

Horoscopul zilei de 11 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *