Horoscop zilnic 28 ianuarie. Luna intră în zodia Taur. Nativii care au parte de conflicte cu partenerii

Iată ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie!
Horoscop zilnic 28 ianuarie. Luna intră în zodia Taur. Nativii care au parte de conflicte cu partenerii

Luna intră astăzi în zodia Taur și va amplifica dorința de schimbare în viața noastră, însă va veni la pachet și cu o mai mare teamă de noutate. Putem avea parte de situații neprevăzute care ne testează nevoia de stabilitate și confort.

Horoscop zilnic 28 ianuarie. Berbecii ar trebui să evite deciziile legate de bani

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul financiar nu este de partea ta astăzi, așa că evită să iei decizii radicale care privesc sume mari de bani sau să te avânți în cheltuieli majore. Totodată, evită afacerile cu prietenii și nu investi în proiecte de grup.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna traversează zodia ta și îți aduce un plus de sensibilitate și empatie, de deschidere în fața provocărilor momentului. S-ar putea să te temi pentru siguranța ta, însă nu lua decizii radicale și insuficient analizate.

Citește și: Zodia care atrage banii ca un magnet în februarie 2023. Acești nativi își vor tripla câștigurile

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Sunt situații din trecut și frământări pe care le-ai tot avut și care acum capătă o claritate. Bazează-te pe intuiție și nu te teme să te desprinzi de ceea ce nu te mai reprezintă. Poate fi vorba de tipare de gândire, de persoane, de diferite contexte de viață.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă până acum ți-ai înțeles și sprijinit mereu prietenii, iată că acum ceva se petrece și simți să te îndepărtezi de anumite persoane din  anturaj. S-ar putea să fii deranjat de modul acestora de a acționa vizavi de tine.

Horoscop zilnic 28 ianuarie. Leii trebuie să ia o decizie radicală

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă lucrezi astăzi, se conturează momente importante pentru cariera ta. S-ar putea să fii pus în fața unui context care-ți cere o decizie radicală. Fii responsabil și corect. Tensiunile cu superiorii sau colaboratorii nu sunt excluse .

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Sunt convingeri, atitudini și păreri profesionale care se schimbă. Unii nativi își pot schimba atitudinea față de colegi sau de persoanele care le sunt mentori. Sunt posibile conflicte între datorie și conștiință.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Tensiunile și nemulțumirile financiare continuă și cel mai probabil sunt legate de aspecte care vizează actele, plățile sau bunurile materiale. Sunt posibile impuneri nedorite din partea celorlalți, dar și pierderi în urma unor contracte.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Apar conflicte în cuplu sau cu partenerii de afaceri și colaboratorii pe care oricât ai încerca să le eviți nu vei reuși. Unele asocieri și contracte trebuie să se încheie și ulterior vei vedea beneficiile. Posibile pierderi în cazul nativilor care au procese juridice.

Horoscop zilnic 28 ianuarie. Săgetătorii au parte de nemulțumiri la locul de muncă

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Neplăcerile și nemulțumirile de la locul de muncă rămân capăt de listă și te pot obosi mai mult decât ai crede. Sunt zile stresante pentru tine care-ți cer mai multă atenție la sănătate și odihnă corespunzătoare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea ca planurile tale legate de timpul liber, de o activitate recreativă să fie date peste cap și asta să te agite destul de mult. Pe de altă parte, este o zi în care pasiunea poate readuce la viață o relație.

Citește și: Zodia care atrage banii ca un magnet în februarie 2023. Acești nativi își vor tripla câștigurile

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Pot apărea situații legate de locuință care-ți cer o implicare activă și urgentă. Atenție la accidentele casnice! Totodată, nici relația cu membrii familiei nu va fi ușor de administrat. Fii mai îngăduitor și mai înțelegător.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Nu-ți va fi ușor să ajungi la o cale de mijloc cu cei cu care porți dialoguri sau negocieri astăzi. Răspunsurile tale nu vor fi pe placul celorlalți. Bazează-te pe ceea ce-ți spune intuiția și nu lua decizii pripite.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *