Horoscop zilnic 29 septembrie 2022. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Balanță. Schimbări pentru mai mulți nativi

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 29 septembrie 2022. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Balanță. Schimbări pentru mai mulți nativi

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Balanță, și va sta aici până pe 23 octombrie. Acest tranzit este de bun augur pentru că ne va ajuta să ne îmbunătățim relațiile cu ceilalți, mai ales în condițiile în care au fost afectate de retrogradarea lui Mercur pe aici. Urmează o perioadă în care viața de cuplu se va afla în prim-plan, vom fi mai împăciuitori și îngăduitori și vom căuta armonia în relații. Chiar și persoanele care sunt singure își vor dori companie, astfel că se deschide o perioadă bună pentru a începe noi relații. Pe de altă parte, în timpul acestui tranzit vom fi mai preocupați de felul în care arătăm, ne putem schimba look-ul și garderoba și vom căuta frumosul în jurul nostru.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 29 septembrie 2022. Nativii Berbec pot primi noi contracte de colaborare

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus îți activează chiar sectorul relațiilor și poate aduce șansa de a-ți îmbunătăți viața de cuplu. Vei căuta armonia în interacțiunile cu ceilalți, însă ai grijă să nu ai așteptări prea mari de la nimeni, mai ales de la partenerul de viață. Cei singuri au șanse mari să înceapă o nouă relație. Din punct de vedere profesional, acest tranzit îți poate aduce îmbunătățirea relațiilor cu colegii, colaboratorii și partenerii de afaceri. De asemenea, poate veni cu noi contracte, noi colaborări și pot intra în viața ta persoane cu care să te asociezi în diferite proiecte.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, planeta care te guvernează, va intra în sectorul muncii și sănătății tale, prin urmare se deschide o perioadă mai bună, în care ești mai eficient și muncești de plăcere. Îți vei folosi cu încredere talentele și abilitățile pe care le ai și vei fi mult mai creativ. De asemenea, este o perioadă bună să acorzi mai multă atenție sănătății, să începi un regim alimentar sau să faci mici schimbări în stilul de viață astfel încât să-ți îmbunătățești starea generală.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus, planeta care îți guvernează viața sentimentală, se mută în sectorul afectiv, prin urmare intri într-o perioadă mai veselă în care vei fi mai bine dispus și vei avea mai mult chef de viață și de distracție. De asemenea, te vei bucura de o creativitate crescută și vei avea ocazia să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită, mai ales dacă este la început. Cei care sunt părinți se pot apropia mai mult de copii și pot petrece mai mult timp cu aceștia. Nativii singuri au toate șansele să înceapă o nouă poveste de iubire.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tranzitul lui Venus în Balanță te va ajuta să-ți îmbunătățești relațiile cu familia, să fii mai îngăduitor și mai atent la nevoile celor dragi. De asemenea, vei ajunge mai ușor la o înțelegere în privința unor bunuri patrimoniale sau acte legate de casă. Pe de altă parte, este un tranzit care poate aduce multor nativi dorința de a-și renova și redecora locuința. Starea emoțională va fi una mult mai bună decât până acum, în sensul că te vei simți mai echilibrat și în armonie cu tine.

Horoscop zilnic 29 septembrie 2022. Nativii Leu se fac remarcați prin idei creative

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus îți va tranzita sectorul comunicării și te va face mai sociabil, mai dornic de interacțiune cu cei din jur și mai diplomat, mai deschis către a găsi o cale de mijloc în negocieri. Ai grijă, însă, să nu faci compromisuri prea mari. De asemenea, te vei remarca prin idei creative, prin discursuri și vei deveni mai plimbăreț, poate chiar vei pleca într-o delegație.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus îți va activa sectorul banilor și, dat fiind că este o planetă cu valențe financiare, te va susține în perioada următoare să-ți crești veniturile. Ai șanse mari să-ți reechilibrezi bugetul, să-ți plătești datoriile și să fii la zi cu facturile. Pot veni proiecte extra sau sarcini suplimentare la locul de muncă remunerate corespunzător. Este o perioadă bună să-ți valorifici atât economiile, cât și talentele native.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ai toate motivele să te bucuri de intrarea lui Venus în zodia ta, dat fiind că deschide o perioadă în care vei simți o reală îmbunătățire a vieții personale. În primul rând, vei fi mai echilibrat și mai dornic de armonie, și în al doilea rând, starea de spirit și de sănătate se va ameliora. Ai grijă să nu faci compromisuri prea mari de dragul înțelegerii și nici să nu cauți validarea în alții. Venus te susține să-ți schimbi look-ul și îți oferă mai multă încredere în tine. Dacă ești singur, ai șanse să începi o nouă relație.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus îți va tranzita sectorul subconștientului și îți va aduce o mai mare nevoie de liniște și relaxare, dar și ocazia să-ți îmbunătățești starea de sănătate, mai ales să ameliorezi o problemă de natură cronică. Profită de acest tranzit pentru a echilibra universul interior și pentru a-ți schimba atitudinea față de trecut. Sunt zile bune pentru a ierta, pentru rugăciune, pentru a elimina din viața ta persoanele și obiceiurile toxice. Pe de altă parte, Venus îți guvernează sectorul relațiilor, așa că ai grijă în perioada următoare să nu fii atras de persoane indisponibile emoțional sau să intri în relații ascunse. În cuplu se întrevăd momente de reconectare la partener și vă puteți retrage departe de ochii lumii pentru a vă trăi povestea de dragoste în liniște.

Horoscop zilnic 29 septembrie 2022. Nativii Săgetător își îmbunătățesc relațiile cu prietenii

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus, în tranzitul său prin Balanță, îți deschide apetitul pentru socializare și astfel poți să cunoști noi persoane cu care să fii pe aceeași lungime de undă și cu care să legi relații de prietenie sau să te asocieze în diferite proiecte. Totodată, acest tranzit îi ajută să îți îmbunătățești relațiile cu actualii prieteni, să ieși mai mult la evenimente și să intri în noi anturaje. Din punct de vedere profesional, îți vei face planuri de viitor și poți obține o sponsorizare, o finanțare pentru un proiect în care ești implicat. Dacă ai afaceri în mediul online, te poți bucura de popularitate.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus îți va tranzita sectorul carierei și te va susține să te afirmi prin creativitate. Poți fi remarcat de persoane importante care să-ți propună noi proiecte, noi funcții și noi responsabilități prin care să te faci remarcat. Este o perioadă bună în care îți poți atinge niște obiective profesionale. Pe de altă parte, Venus îți guvernează sectorul sentimental și s-ar putea să aducă discuții despre oficializarea relației. Cei singuri pot fi atrași de persoane cu funcție sau care lucrează în autoritatea statului.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Venus în tranzit prin Balanță este o perioadă bună pentru a învăța lucruri noi, pentru a explora și pentru a te perfecționa într-o anumită direcție, fie personală fie profesională. De asemenea, acest tranzit îți va trezi apetitul pentru călătorii în străinătate și poți lua contact cu noi viziuni, noi culturi, contexte care să aibă un impact favorabil asupra convingerilor și principiilor tale de viață. Din punct de vedere sentimental, relațiile la distanță se pot îmbunătăți, iar cei singuri pot fi atrași de o persoană de altă naționalitate, de un mentor sau profesor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tranzitul lui Venus prin Balanță te ajută să rezolvi niște situații ce țin de taxe, impozite, rate credite sau situații financiare care nu depind integral de tine. Poți reuși să-ți micșorezi o rată, să returnezi o datorie sau să valorifici mai mult resursele altora în favoarea ta. Tot Venus te ajută să reaprinzi pasiunea în cuplu, însă evită să intri în relații ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional.

Horoscopul zilei de 29 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *