Imagine nemaivăzută cu Monica Tatoiu. Cum arăta în tinerețe. Sigur nu o recunoști

Fotografii de colecție cu femeia de afaceri

Scris de: Daoud Andra

21 Nov. 2023

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România, foarte nonconformistă și asumată. Încă din tinerețe, Monica Tatoiu avea aceeași personalitate efervescentă, iar acest lucru se vede și în fotografiile din arhiva personală a femeii de afaceri.

Fotografie de colecție cu Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este o femeie asumată și dovedește acest lucru cu fiecare apariție. Femeia de afaceri a absolvit liceul la Timișoara, unde a fost colegă cu Florin Călinescu, cu care se pare că a avut și o relație. Ulterior, a absolvit Facultatea de Matematică și a fost profesoară timp de mai bine de 10 ani, după care s-a orientat către mediul de afaceri.

Din când în când, Monica Tatoiu își surprinde fanii cu fotografii din tinerețe. În imaginile cu ea din timpul liceului și al facultății, femeia de afaceri avea o siluetă de model și unele trăsături care s-au păstrat până în ziua de astăzi. Atunci când are ocazia, Monica Tatoiu vorbește deschis despre acea perioadă din tinerețe.

Citește și: Cum se menține Monica Tatoiu în formă, la 67 de ani. Ce obișnuiește să consume la prânz: “Nu m-am îngrășat deloc”

Imagine nemaivăzută cu Monica Tatoiu. Cum arăta în tinerețe. Sigur nu o recunoști
Monica Tatoiu, într-o fotografie din tinerețe

Ce regrete are

Femeia de afaceri și-a trăit mereu viața după propriile reguli și și-a asumat atât deciziile bune, cât și pe cele mai puțin inspirate. După idila din liceu cu Florin Călinescu, Monica Tatoiu l-a cunoscut cu primul ei soț, Radu Stoenescu. S-au căsătorit în anul 1977, însă mariajul lor s-a încheiat după doar trei luni.

Citește și: Monica Tatoiu dezvăluie secretul căsniciei sale. Ea și soțul ei, Victor, sunt împreună de 39 de ani: “Eu sunt bastonul lui, el e bastonul meu” VIDEO EXCLUSIV

”În clasa întâi, eu și Florin am fost colegi. El m-a plăcut, mie îmi plăcea de el doar când era mic, că era frumușel, acum s-a îngrășat. Dar a trebuit să mă mut la altă clasă. Eu am fost vagaboandă de mică, îmi plăceau băieții încă din grădiniță. În liceu eram în gașcă cu Florin. Aveam fiecare iubit/iubită. Eu eram la specială de matematică, el la uman, iar iubitul meu la specială de fizică. Noi suntem prieteni foarte buni și acum.”, spunea Monica Tatoiu, într-un interviu pentru Playtech Știri.

Ulterior, s-a căsătorit cu Victor Tatoiu, cu care formează o familie și în prezent. În legătură cu deciziile pe care le-a luat în tinerețe, Monica Tatoiu spunea, la un moment dat:

”Au fost două sau trei chestii pe la 23 de ani pe care nu le-aș mai repeta, dar la 23 de ani ești atât de iresponsabilă… Monica Tatoiu e rezultatul a 60 de ani de experiențe sus-jos. Dacă intram în politică, auzeați despre mine niște lucruri și ați fi văzut niște… Ăsta e motivul pentru care nu am intrat în politică.

Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la un grup cu valori de viață asumat.”

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.8 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *