Imagine rară cu fiicele Danei Budeanu. Cum arată gemenele la 17 ani

Dana și Radu Budeanu au împreună două fiice, gemene
Imagine rară cu fiicele Danei Budeanu. Cum arată gemenele la 17 ani

Dana Budeanu este foarte prezentă în mediul online. Vedeta este cunoscută pentru activitatea sa de pe rețelele de socializare, acolo unde postează des. Nu același lucru se întâmplă și în cazul fotografiilor cu fiicele ei, gemene, în vârstă de 17 ani. Foarte rar Dana Budeanu publică imagini cu cele două fiice.

Imagine rară cu fiicele Danei Budeanu. Maria și Dana au 17 ani

Dana Budeanu are două fiice în vârstă de 17 ani. Tatăl lor este Radu Ioan Budeanu, însă el și Dana au decis să pună punct căsniciei în urmă cu mai bine de 10 ani. Potrivit Danei Budeanu, fiicele sale care în curând împlinesc vârsta majoratului, nu au avut acces, decât limitat, la rețelele de socializare și tot ceea ce înseamnă internet.

Dana Budeanu a mărturisit că a decis să procedeze în acest fel cu fiicele ei pentru a le pregăti într-un mod cât mai sănătos pentru provocările vieții.

“(…) Vreau să le prelungesc copilăria. Și te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viață decât orice copil care are acces la altceva. Nu știu dacă cineva își dă seama de asta. Eu cred că intelectualitatea adevărată și educația adevărată se întorc, s-a ajuns la o sațietate”, a spus Dana Budeanu la un moment dat, întrebată despre felul în care le educă pe fetele ei.

Dana Budeanu, imagine cu cele două fiice: “Doar în urma pașilor lor”

Dana Budeanu a publicat recent o fotografie cu cele două fiice. Îmbrăcate la fel, Dana și Maria țin în mână un evantai și privesc una spre cealaltă. Dana Budeanu a decis să le acopere ochii cu câteva inimioare.

“Doar în urma pașilor lor”, a scris Dana Budeanu în dreptul imaginii.

Dana Budeanu are două fiice în vârstă de 17 ani
Dana Budeanu are două fete în vârstă de 17 ani

De ce au divorțat Dana și Radu Budeanu

Dana și Radu Budeanu au fost căsătoriți încă de când aveau 21 și 22 de ani. După opt ani de la divorț, Dana a vorbit despre despărțire și despre motivul pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

„Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, a declarat Dana Budeanu, potrivit impact.ro.

În prezent, Dana și Radu Budeanu au o relație bună. El și-a refăcut viața cu Cristina Săvulescu, alături de care are încă doi copii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.3 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *