În ce investește Codin Maticiuc banii câștigați din filme: „De bani pentru plăcerile mele s-a ocupat tata toată viața lui”. Mărturisiri surprinzătoare VIDEO EXCLUSIV

Ce alege să facă cu toți banii pe care îi câștigă

Codin Maticiuc nu o să își urmărească fiicele, pe Ilinca și Smaranda, prin cluburi, atunci când ele o să crească. Totuși, el nu își face griji, căci deja și-a luat măsuri de precauție pentru momentele în care Smaranda o să ajungă la vârsta adolescenței. Actorul din Clanul ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că fiica lui cea mare o să fie în siguranță, oriunde o să meargă.

Codin Maticiuc, despre proiectele caritabile în care se implică

Codin Maticiuc a demarat numeroase proiecte de-a lungul timpului în diferite domenii. El ne-a mărturisit că și o parte din fondurile sale se duc la Fundația Metropolis. Totuși, producătorul filmului “Miami Bici” se bucură de faptul că se poate implica în diverse cauze caritabile, fără să își facă probleme cu privire la banii care se duc către familia lui:

Citește și: Experiența inedită trăită de Codin Maticiuc pe platourile de filmare ale serialului Clanul: „Este primul film în care am reușit să plâng real” EXCLUSIV

“Nu o grămadă din fonduri, toate fondurile, dacă vorbim de cele de la Fundația Metropolis. Sunt și fondurile mele acolo, este și foarte multă muncă. Oricum, Fundația Metropolis are, într-adevăr, două cauze mari. Avem orfelinatul pe care l-am construit acum 20 și ceva de ani și pe care încă îl susținem, dar și renovarea spitalelor publice. Acolo intră mulți bani pentru că este mare nevoie.

De bani pentru plăcerile mele s-a ocupat tata toată viața lui și atunci știi cum e, mi-a dat lejeritatea ca să bag banii pe care îi fac în filme. În loc să duc banii acasă, să iau dividente, să fac un film mai mare, pot să fac caritate. Am această lejeritate să nu am nevoie de bani pentru familie și pot să fac tot felul de nebunii.”

Nu mai merge în cluburi la fel de des

Codin Maticiuc ne-a mărturisit că a fost nevoit să limiteze ieșirile în cluburi pentru a se ocupa de tot ce are de făcut. El are parte de numeroase proiecte. Totuși, starul își anunță fanii că speră să nu ajungă de 1 mai la mare, căci vrea să se afle în alt loc, muncind:

“Nevastă, dacă ai auzit treaba aceasta, eu de la primul copil m-am cumințit, ba chiar înainte puțin! Îți dai seama cum sună treaba asta: “Te-ai cumințit de la al doilea copil!”. Nu, eu m-am cumințit de la primul copil, să se noteze! Timpul este limitat, ziua are 24 de ore.

Ca să reușesc să duc la capăt fiecare proiect, trebuia să tai de undeva. Uite că am tăiat de la cluburi, ceea ce mă întristează puțin. În principiu, de 1 mai o să fiu în Los Angeles, filmând Miami Bici 2. Dacă cumva asta nu se întâmplă, o să fie dramatic. Dacă nu se întâmplă asta, atunci voi veni pentru 1 mai, dar, dacă mă vezi acolo, înseamnă că e rău. Să îmi urați să nu vin de 1 mai la mare.”

Citește și: Codin Maticiuc și-a dat seama abia la al treilea copil cât de dificil este rolul de părinte: „E ca și cum ai mai face 16”. Cum se împarte între filmări și familie VIDEO EXCLUSIV

În ce investește Codin Maticiuc banii câștigați din filme (2)
Codin strânge bani pentru a renova spitale

De ce nu o să se ducă alături de fiica lui în cluburi

Chiar dacă nu este tatăl biologic al băiatului său, Codin Maticiuc a declarat mereu că se bucură de trei copii. Totuși, acesta nu își face griji cu privire la cluburile pe care o să le frecventeze fiicele sale, Ilinca și Smaranda. El ne-a dezvăluit că Smaranda, atunci când o să crească, o să fie păzită în discoteci:

“Nu mă voi duce acolo. Toți bodyguarzii cluburilor sunt prietenii mei. Nu are rost să fiu eu acolo ca să o intimidez. Sunt băieții acolo. Aceasta este o situație cu care o să crească. Atunci nu își va dori în cluburi, că o să zică: “Nu îmi doresc să merg unde sunt prietenii lui tata!”.

Citește și: Locul unde și-a botezat Codin Maticiuc fetița. Biserica aleasă pentru ceremonia fiicei mai mici are o poveste specială

Dar, dacă o să își dorească la prietenii lui tata, tata nu o să vină. Sunt prietenii acolo, mai vigilenți ca mine. Eu sunt mult mai milos, iar bătaia pe care o dau bodyguarzii mei băieților cu care iese este mult mai cruntă. Eu, dacă aș fi acolo, aș zice: “Opriți-vă!”. Prefer să stau acasă. Eu am limite, dar băieții mei sunt răi, nu au nicio limită.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 20 Aprilie 2024. Astazi, Racul va fi pus in situatii dificile, Sagetatorul va face...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 20 Aprilie 2024. Nativii din zodia Taur vor avea câteva discuții mai aprinse,...
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *