În ce refuză Ramona Olaru să își investească banii: „Nu e combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani” VIDEO EXCLUSIV

Ramona Olaru nu face risipă

Ramona Olaru a fost mereu extrem de asumată și nu s-a ferit să recunoască că provine dintr-o familie modestă, iar tot ce a realizat astăzi este doar prin muncă proprie. Nu a fost niciodată un copil răsfățat, ba chiar a trebuit să muncească alături de părinții ei la ferma pe care aceștia o au, însă asta a făcut-o să viseze la mai mult. Ramona Olaru a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu a avut nicio petrecere de majorat, iar părinții ei nu i-au cumpărat atunci niciun cadou considerabil.

Ramona Olaru a crescut într-o familie modestă

În timp ce tinerii din ziua de azi primesc la majorat un autoturism sau chiar un apartament, Ramona Olaru mărturisește că nu a primit nici măcar o bijuterie, așa cum se obișnuia în perioada în care ea a împlinit 18 ani. Asta pentru că provine dintr-o familie fără prea mari posibilități financiare.

„Deja știe foarte multă lume că sunt o fată crescută la fermă, cu părinți care nu au avut posibilități și atunci nu am primit astfel de cadouri niciodată. Nici nu am avut petrecere de 18 ani. Adică pentru ce să primesc un astfel de cadou dacă nu a fost petrecere? Niciodată nu am primit de la părinți ceva simbolic de genul acesta. Nici scump, nici ieftin, de niciun fel”, ne-a declarat prezentatoarea TV, completând că nici în momentul de față nu este mare amatoare a petrecerilor de ziua ei și nici nu simte că ar trebui să compenseze cumva faptul că nu a avut parte de una atunci când a împlinit 18 ani.

Citește și: Ramona Olaru, despre prima ei apariție de la Neatza: “Pentru vremea respectivă eram extraordinar de frumoasă”. Ce face în fiecare zi după emisiune VIDEO EXCLUSIV

„Doar de când fac eu banii mei, fac câte o petrecere de ziua mea, dar nu fac ceva exagerat. De fiecare dată fac o masă cu prietenii apropiați. Prieteni apropiați…amici, pentru că eu nu am prieteni foarte apropiați. Mulți”.

„Nu investesc în bijuterii foarte scumpe”

Chiar dacă nu a primit vreun inel, fie el și moștenire de familie sau o altă bijuterie prețioasă, asta nu a frustrat-o pe Ramona, căci nici în ziua de astăzi nu simte nevoia să investească în bijuterii scumpe.

„Nu, nu investesc în bijuterii foarte scumpe pentru că nici nu port foarte multe. După cum se și vede nu am prea multe lucruri pe mine. Îmi este foarte simplu să port doar un inel sau doar o brățară finuță și nu dau foarte mulți bani pe pietre scumpe. Adică nu dau bani pe pietre scumpe. Cumpăr mai mult gablonțuri dacă vrei pentru că le schimb în fiecare zi. Și atunci să stau să schimb pietrele prețioase în fiecare zi nu este combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani”, a mai completat Ramona Olaru pentru EGO.ro.

Citește și: Ce ar fi făcut Ramona Olaru dacă nu ajungea în televiziune: “Oricând puteam să devin soția unui cioban de la stână sau să lucrez la ferma de vaci” VIDEO EXCLUSIV

„Nu sunt genul de persoană care strânge bani să aibă mai târziu”

Totuși, lipsurile din copilărie nu au transformat-o pe logodnica lui Cătălin Cazacu într-o persoană econoamă, care să se gândească la un viitor mai îndelungat, ci este de părere că banii sunt făcuți ca să fie cheltuiți pe moment.

„Am aflat și eu târziu că anumite bijuterii sau anumite piese vestimentare sau încălțăminte vor fi mai târziu scumpe dar mie îmi place să trăiesc clipa. Eu nu sunt genul de persoană care zice că strânge bani să aibă mai târziu. Cu ce mă ajută mai târziu? Vreau să mă bucur acum, astăzi. Avem câțiva ani de trăit în viața asta, sper că mai avem și altă viață, și atunci trebuie să ne bucurăm de ea atunci când e, nu peste 10 ani sau că vreau eu să strâng nu știu ce. Chiar nu”, a mai completat Ramona Olaru pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *