În ce relație a rămas Antonio Pican cu Bibi, fosta iubită. Ce se întâmplă acum în viața lui amoroasă: „Acesta este principiul meu” VIDEO EXCLUSIV

De ce nu crede într-o prietenie, după o mare dragoste
În ce relație a rămas Antonio Pican cu Bibi, fosta iubită. Ce se întâmplă acum în viața lui amoroasă: Acesta este principiul meu VIDEO EXCLUSIV

Antonio Pican, solist, compozitor și vlogger de succes, face parte din noua generație de artiști care se bucură de numeroși fani. Tânărul a reușit să le capteze atenția internauților, astfel că mulți se întreabă cum o duce atunci când vine vorba despre viața amoroasă. Într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a explicat că nu are o relație și că nu și-ar dori să aibă o legătură cu o fană. Mai mult, cântărețul a explicat cum se înțelege cu Bibi, fosta lui iubită.

Antonio Pican: “Nu sunt într-o relație momentan, nici nu caut”

În ultima perioadă, Antonio Pican a postat un mesaj care a atras atenția internauților, însă acesta ne-a explicat că totul a avut legătură cu un trend de pe TikTok. Momentan, artistul, care a fost prezent la Romanian Music Awards, organizat la Râmnicu Vâlcea, se axează pe cariera lui și lucrurile materiale:

“Este cu trend-ul, trebuie să postăm și noi content, trebuie să călărim valul, știi ce zic? Am văzut că este un trend mișto, se pupa puțin cu ce am trăit eu în ultimele luni și am zis să îl pun. Dar nu se potrivește neapărat cu ce simt eu sau ceva. Era trend-ul pur și simplu. Am dat comentariu cu: “It’s a trend”. Nu, pot să spun că sunt chiar într-o relație. Vrei să îți spun cu cine? Cu bancnotele. Și în curând vreau să cer în căsătorie un BMW X6 în căsătorie”.

Ce spune despre viața lui amoroasă

De asemenea, Antonio Pican ne-a explicat că nu caută o relație, însă nu refuză ideea unei legături dacă o să apară cineva special. În ultima perioadă, cântărețul a ieșit la întâlniri cu mai multe fete pentru a vedea dacă se potrivește cu o persoană anume:

“Vorba aia, ne plac femeile, dar iubim mașinile. Nu sunt într-o relație momentan, nici nu caut. Dacă este să apară ceva, să apară, Doamne ajută. Am ieșit cu mai multe fete în ultima perioadă, testăm piața”.

Antonio Pican
Antonio Pican

De ce nu ar vrea o relație cu o fană

Ba chiar, artistul nu iese cu fane sau cu persoane alături de care lucrează. Deși își iubește admiratoarele, el nu consideră că o legătură amoroasă ar fi sinceră dacă ar accepta să iasă la o întâlnire cu un om care îl urmărește:

“Nu, nu ies cu fane. Acesta este principiul meu, nu ies cu fane, nu ies cu oamenii cu care lucrez. Acesta este principiul meu. Oamenii din aceeași tabără, aceeași industrie…mai merge. Dar așa, în rest, nu. Nu cred în dragostea dintre o fană și un artist/influencer. Nu pot să cred. Pentru că ești privit clar cu alți ochi, înțelegi? Nu știu ce poate să se dezvolte dintr-o relație de genul acesta. Ele știu (n.r. fanele lui) că eu le iubesc, dar, mai mult de atât…”.

Antonio Pican și Bibi
Antonio Pican și Bibi

Ce spune despre fosta lui parteneră: “Unde este dragoste adevărată, atunci când dispare, dispare totul efectiv”

Mulți internauți au suferit în momentul în care Bibi și Antonio Pican s-au despărțit. Artistul a punctat că are o relație bună cu fosta lui parteneră, însă nu poate să fie vorba despre o prietenie:

“Cum să rămânem? Într-o relație OK, doar că eu nu cred că se poate rămâne într-o relație de prietenie după o relație de iubire. Este punctul meu de vedere pe care o să mi-l mențin toată viața. Unde este dragoste adevărată, atunci când dispare, dispare totul efectiv. Eu așa sunt. Când sunt în orice fel de relație, de orice fel de natură ar fi, de colaborare, de iubire, de frăție, sunt acolo trup și suflet, mă dedic 100%. Dar, în cazul în care s-a terminat și s-a pus punctul am dispărut total”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *