„În sfârșit o ținută care o avantajează!”. Cum a apărut Carmen Iohannis la un dineu oficial în Germania. Și-a schimbat stilistul

Prima doamnă a primit numai laude de data aceasta

Scris de: Daoud Andra

06 Jun. 2023

Ținutele pe care le poartă Carmen Iohannis în vizitele oficiale stârnesc întotdeauna un val de comentarii în mediul online. După ce în ultima vreme a primit numeroase critici pentru felul în care s-a îmbrăcat, prima doamnă a apelat la un alt stilist român pentru a-și alege ținuta cu care s-a afișat la un dineu în Germania. Outfit-ul a fost impecabil, iar soția președintelui a primit o mulțime de laude pentru alegere.

Carmen Iohannis, ținută impecabilă în Germania

Nicio apariție a soției președintelui nu este trecută cu vederea. Atunci când vine vorba despre ținute, Carmen Iohannis are o siluetă care îi permite să poarte aproape orice. De-a lungul timpului, a colaborat cu câțiva designeri și stiliști români și a bifat o mulțime de apariții inspirate, dar și unele pentru care a fost criticată. De data aceasta, prima doamnă se pare că a făcut o alegere inspirată, iar outfit-ul purtat la dineul oficial din Germania a fost lăudat.

Citește și: Greșeala majoră făcută de Carmen Iohannis. Ce a observat Cătălin Botezatu, după ce i-a analizat ținuta de la încoronarea Regelui: “Nu e o alegere bună “

Prima doamnă l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis la Dusseldorf, unde acesta a primit Premiul Civic German, din partea Fundației Civice Bad Harzburg. Pentru dineul oficial, Carmen Iohannis a ales un deux pieces de culoare roz pal, semnat de Maria Marinescu. Taiorul cu umerii goi și cu peplum și fusta până la genunchi au fost accesorizate cu o pereche de pantofi stiletto, o poșetă albă plic și colier la baza gâtului.

„În sfârșit o ținută care i se potrivește ca formă și mărime și care transmite eleganță”

„În sfârșit (repet și eu cu bucurie) prima doamnă este îmbrăcată potrivit poziției oficiale, într-o ținută care îi scoate în evidență frumusețea și distincția!”

„În sfârșit o ținută care o avantajează! Minunat” – au fost câteva dintre comentariile din mediul online, la fotografiile cu outfit-ul lui Carmen Iohannis.

Citește și: Mâncarea preferată a lui Klaus Iohannis. Ce îi gătește prima-doamnă soțului său de fiecare dată când merge acasă, la Sibiu

“În sfârșit o ținută care o avantajează!”. Cum a apărut Carmen Iohannis la un dineu oficial în Germania. Și-a schimbat stilistul
Carmen Iohannis, în ținuta semnată de Maria Marinescu

„Este o ținută care să reflecte frumusețea”

Maria Marinescu a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini cu prima doamnă purtând creația semnată de ea și a scris în dreptul lor:

„Onorată să creez ținuta pentru prima doamnă a României, Carmen Iohannis. Am conceput un deux pièces într-o nuanță delicată de roz , adăugându-i detalii elegante. Este o ținută care să reflecte frumusețea, rafinamentul și eleganța reprezentate de doamna Iohannis.”

Citește și: Designerul care o îmbracă pe Carmen Iohannis de 7 ani recunoaște că ținuta purtată la Încoronare nu a avantajat-o. Cum a criticat rochia creată de Irina Schrotter

De-a lungul timpului, Carmen Iohannis a colaborat cu mai mulți designeri români. Cel mai des a lucrat cu Eli Lăslean și Andrea Tincu, două creatoare de modă care au semnat numeroase ținute purtate de soția președintelui. Pentru încoronarea regelui Charles, care a avut loc în urmă cu o lună la Londra, prima doamnă a ales o ținută semnată de Irina Schrotter.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *