Ioana Ginghină, despre relația cu actualul partener: “Este cea mai bună variantă din tot ce am avut”. Ce i-a spus fostul soț când i-a văzut împreună VIDEO EXCLUSIV

Cum a răsfățat-o iubitul de ziua ei de naștere
Ioana Ginghină, despre relația cu actualul partener: “Este cea mai bună variantă din tot ce am avut”. Ce i-a spus fostul soț când i-a văzut împreună VIDEO EXCLUSIV

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, fiind adorată de fani. Vedeta a reușit să aibă o carieră explozivă, în timp ce se ocupă și de viața personală. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că trăiește o poveste de iubire superbă, actualul partener având grijă să o surprindă. De asemenea, vedeta le dă un exemplu tuturor, păstrând o relație extraordinară cu fostul soț, alături de care are o fiică adolescentă, Ruxandra.

Ioana Ginghină, o femeie împlinită

Ioana Ginghină a fost prezentă la lansarea unei noi colecții, ce aparține de un brand de bijuterii extrem de cunoscut și de apreciat. Vedeta ne-a vorbit despre cum a reușit să îmbine viața personală cu partea profesională, explicând că și-a asumat, de-a lungul timpului, tot ce a făcut:

“Ideea este că eu am avut grijă și de mine, dar și de familie și de carieră. Acum, nu am excelat, să zicem, în toate, dar și în momentul în care a venit Ruxi în viața mea, dar și când m-am măritat, le-am făcut ca și cum am semnat un contract la serviciu. Mi le-am asumat, nu am zis: “Azi lipsesc de la serviciul acesta sau de la serviciul acesta!”. Adică nu. Am fost mamă zilnic, chiar dacă eram obosită, am fost soție zilnic, am fost acolo. Da, mie mi-a și plăcut. Eu mă întâlnesc chiar cu prieteni sau cu sora mea, care are o fetiță de 6 ani și de multe ori le aud că le e greu.

Adoră să lucreze cu copiii

Nu este un secret faptul că Ioana Ginghină adoră să se afle în preajma copiilor. Micuții o iubesc, astfel că vedeta, toată vara, a ținut cursuri de actorie. Chiar dacă pentru unii ar fi greu, actrița s-a bucurat de faptul că a putut să stea în jurul lor:

“Eu lucrez, de când mă știu, cu copiii, din 1998, eram în facultate. Nu mi se pare greu cu copiii, mie îmi place. Acum, vara, puteam să stau acasă liniștită. M-am dus și am făcut cursuri cu copiii la școala mea de actorie. Eram șefa mea, puteam ori să angajez pe altcineva, ori să nu mă duc, dar mie mi-a plăcut să stau 4 ore cu copiii zilnic. Au fost și de 7-9 ani, dar și de 10+, adică și mari, dar și mici. Și Cristi îmi zicea: “Mai poți?”. Mie îmi plăcea să stau 4 ore. Erau doar 4 ore, după nu mai aveam treabă, era pe perioada verii și mie îmi plăcea să stau cu ei. Nu mi se pare așa complicat. Dar, ți-am zis, nu toată lumea are deschiderea aceasta, e de la Dumnezeu”.

Ce declarație superbă a făcut despre logodnicul ei

Întrebată despre secretul relației dintre ea și logodnicul său, Cristian Pitulice, Ioana Ginghină ne-a explicat că bărbatul o susține necondiționat. Mai mult, el s-a ocupat și de ziua ei de naștere, având grijă ca actrița să se bucure de ocazia specială, în care i-a avut alături de apropiați:

“Chiar astăzi îi ziceam că noi, pe 15 octombrie, facem 3 ani. Toată lumea zice: “Hai, că ești la început!”. Nu mai sunt chiar la început. Au trecut 3 ani de relație între timp. Deocamdată, ce pot să spun, pe mine mă susține Cristi cel mai mult dintre toți partenerii pe care i-am avut până acum. Deci e un first ca să zic așa. Poate se poate și mai bine, nu știu ce să zic, dar pot să spun sigur că, până acum, este cea mai bună variantă din tot ce am avut până acum. Inclusiv acum, la ziua mea, eu nu țineam neapărat să mi-o țin, din comoditate în primul rând. Mi-a organizat-o el. Știam că o organizează, nu a fost petrecere surpriză, dar mi-a zis: “Iubita, nu trebuie să faci absolut nimic! Decât să te duci, să te machiezi, să te aranjezi”. Și așa a fost. A venit o firmă, el s-a ocupat de absolut tot. Firma aia a venit, a și strâns, a și plecat. A fost la noi în curte. Exact așa, m-am machiat, am coborât, am fost cu toată lumea. Am invitat doar oameni foarte apropiați mie. Eu nu am mai pățit așa ceva până acum”.

Ioana Ginghină, despre relația cu actualul partener: “Este cea mai bună variantă din tot ce am avut”
Ioana Ginghină, despre relația cu actualul partener: “Este cea mai bună variantă din tot ce am avut”

Ce i-a spus fostul soț. Cei doi au o relație extraordinară

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol le dau un exemplu bun tuturor prin relația pe care o au. Aceștia discută și o cresc împreună pe fiica lor. Ba, chiar, glumele nu lipsesc, astfel că fostul soț al actriței a reacționat imediat după ce a văzut cum este aceasta tratată de noul partener:

“Eu nu vreau să spun că am avut o viață urâtă. Nu era urâtă, nu aveam un termen de comparație. Inclusiv Alexandru, care a văzut pe Instagram postările, a zis: “Băi, bravo, chiar te felicit!”. A recunoscut și el: “Nu ți-aș fi făcut așa ceva în vecii vecilor!” Da, da (n.r. are o relație bună cu fostul soț). De asta și glumeam: “Bravo, Ioana, ai prins bine, ți-a ieșit bine de data asta!”. Îi zic: “Chiar vorbeam cu fiica ta, că nu mi-ai fi făcut așa ceva!”. Sunt total diferiți și eu sunt mai bine acum. (râde)”.

Cum a ajuns să aibă o relație bună cu fostul soț. Sfaturi prețioase pentru toate cuplurile

Mai mult, Ioana Ginghină ne-a oferit sfaturi de aur pentru a ajunge la o astfel de relație bună cu foștii parteneri. Vedeta a explicat că nu intervine în relația pe care o are actorul cu fiica lor, Ruxandra. Aceștia vorbesc des și se susțin:

“Păi, nu știu, cred că contează foarte mult ca amândoi să fie relaxați după și cât de fericiți sunt după. Asta cred, în primul rând. Asta cred că e pe primul loc. Doi, contează foarte mult femeia în relație. Să știi, eu nici acum poate că nu sunt de acord cu multe lucruri pe care le face Alexandru vis-a-vis de Ruxandra, dar eu nu le comentez, îi las pe ei să le rezolve. Eu nu mă bag decât când chiar mi se cere ajutorul. Și atunci nu mai avem niciun motiv să ne certăm. Și atunci, chiar dacă îmi vine să îi zic ceva, că poate o văd pe Ruxandra poate supărată, eu nu mă bag în relația lor. Atunci, noi avem ani de zile în care nu ne-am mai certat, că nu am mai avut de ce. Și atunci, necertându-te cu omul de lângă…cu care vorbesc. Și azi am vorbit cu el, noi vorbim foarte des, aproape zilnic. Uite, mâine o duce el pe Ruxi (n.r. la școală). Azi au mâncat împreună, m-a sunat că se duce el să o ia, adică vorbim aproape zilnic, ce să mai. Nu e niciodată niciun motiv, tot timpul e vorba de susținere, uite, mai facem o glumă, mai povestim, mai nu știu ce. Ajungi, până la urmă, chiar să îți fie drag să vorbești cu persoana respectivă”.

“Nu mi-am dorit divorțul acesta, adică nu eu am fost cea care l-a dorit. Dar eu sunt mai bine acum”

Chiar dacă nu și-a dorit divorțul, Ioana Ginghină este fericită și se simte bine. Ba chiar, cei doi puteau să își facă vacanța împreună în acest an, ținând cont că au ales aceeași locație și aproape aceeași perioadă. Cei doi foști parteneri se înțeleg perfect:

“Se poate să rămâi în relații bune și să fii mai fericită. Eu îți spun sincer, nu mi-am dorit divorțul acesta, adică nu eu am fost cea care l-a dorit. Dar eu sunt mai bine acum și lucrul acesta îl vede și Ruxi. De asta și glumim pe tema asta: “Păi, unde îți făcea tata chestia asta?”. Amândouă suntem mai bine acum pentru că el era cumva nefericit în cum stătea, ne dădea și nouă energie proastă. Era o energie proastă, mai ales pe final. Acum suntem toți foarte bine. Ce să îți spun, că anul ăsta era aproape să ne facem vacanța împreună. Deci fără să vorbim, ne-am ales aceeași insulă și aproape aceeași perioadă. Și pentru ca Ruxi să nu se plictisească, să stea 10 zile cu el și apoi 10 zile cu noi, am schimbat noi insula pe ultima sută de metri. Dar nu aș fi avut nicio problemă să mi-o fi adus el acolo, să mai și stăm, să povestim. Am făcut Ajunul împreună. Prietenii mei mai fac și mișto. Au făcut acum, de ziua mea: “Dar cum nu l-ai invitat și pe el? Că voi sunteți genul care se invită, nu aveți nicio treabă!” (râde). Zic: “Băi, nu m-am gândit să îl invit, că na, era ciudat!”. Dar nu ciudat pentru mine sau pentru el, ciudat pentru restul cred că ar fi fost așa. Dar nu am nicio treabă”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
8.8 89 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *