Ioana Năstase îi dă ultimatum lui Ilie Năstase: „Nu-mi place să fiu târâtă în mocirlă”. Mărturisiri incredibile despre relația lor

Ioana Năstase: „Nu prea mai e căsătorie asta”

Scris de: Daoud Andra

08 Dec. 2022

Problemele dintre Ioana Năstase și Ilie Năstase sunt din ce în ce mai serioase. După scandalurile repetate din ultima perioadă, femeia îi dă un ultimatum fostului campion. Ioana este hotărâtă să pună capăt oficial căsniciei, dacă lucrurile nu se schimbă în relație lor.

Ioana Năstase, ultimatum pentru Ilie Năstase

Relația dintre Ioana și Ilie Năstase s-a degradat destul de mult în ultima perioadă. În urma unor certuri repetate, femeia a decis să plece de acasă și nu mai locuiește alături de fostul sportiv. După ce a fost acuzată că ar fi fugit cu banii lui Nasty, Ioana a pus punctul pe „i” și a transmis cum stau lucrurile între ei, de fapt. Femeia recunoaște că nu mai locuiește în aceeași casă cu soțul ei și că s-a săturat să fie implicată în tot felul de scandaluri și discuții.

„Nu (n.r. nu mai locuiesc împreună)! Cam de două luni așa. Ilie stă acum într-un apartament, cu fratele lui, cu șoferul lui, el știe. Eu mi-am dorit întotdeauna să locuim împreună, dar, iată, că nu s-a putut. Eu stau în apartamentul meu. De când cu episodul acela urât, când am sunat la 112, știți voi, eu am încercat să-mi iau un apartament ca să pot fugi acolo, în caz de ceva se întâmplă. Am luat frica. Ilie primește tot felul de telefoane noaptea… Dar oricum, el de felul lui nu prea stă pe acasă! Se îmbracă dimineața și pleacă și mai vine noaptea târziu!”, a povestit soția lui Ilie Năstase, într-un interviu pentru Click!

Ioana Nastase ii da ultimatum lui Ilie Nastase
Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună

„Se duce totul de râpă”

Ioana Năstase a mai spus că, relația ei cu fostul sportiv, așa cum arată ea acum, nu merge deloc în direcția care trebuie. Femeia a declarat că atunci când nu mai există comunicare și când partenerii ajung să stea separat, nu prea se mai poate vorbi despre o familie.

„Atunci când nu mai există comunicare cu celălalt partener, când unul stă mai mult singur, cum e cazul meu, se duce totul de râpă, nu?! Nu prea mai e căsătorie asta! Am stat până acum că am zis sa fiu om, să aibă și el pe cineva în caz că, Doamne ferește, i se întâmplă ceva! Are o vârstă totuși! I-am și zis: Ilie, nu mai bea! Și acum mă trezesc eu prin poze marea băutoare?! Hai să fim serioși! Am și eu familie care vede așa ceva, îi afectează astfel de scandaluri.

Să-l țină Dumnezeu sănătos și să-i lumineze mintea! Eu le duc pe toate, ca de obicei, dar, sincer, nu știu cât o să mai rezist în situația asta! Eu iubesc simplitatea! Văd altfel căsătoria! Nu-mi place sa fiu târâtă în mocirlă! O să vedem cu divorțul…”, a conchis Ioana Năstase.

Ilie Năstase este la a cincea căsnicie. Înainte de a merge la altar alături de Ioana, fostul sportiv a mai fost căsătorit de 4 ori și are în total 5 copii din relațiile anterioare. S-a căsătorit pentru prima oară în 1972, cu Dominique Grazia. Mariajul lor a durat 10 ani, timp în care modelul brazilian a născut-o pe Nathalie.

În 1984, fostul sportiv a mers la altar cu actrița Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. După 14 ani, cei doi au divorțat. 10 ani mai târziu, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu, de care s-a despărțit în 2010. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia și Emma Alexandra. Nasty a mai fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt, însă s-au despărțit după câțiva ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
5.8 39 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *