Iubita lui Laurențiu Reghecampf a născut! Prima imagine cu băiețelul său, Liam

Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii
Iubita lui Laurențiu Reghecampf a născut! Prima imagine cu băiețelul său, Liam

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a născut joi dimineață! Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel care poartă numele Liam. Cunoscutul antrenor a publicat prima imagine cu el și cel de-al treilea fiu al său.

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a treia oară

Laurențiu Reghecampf și-a anunțat prietenii de pe rețelele de socializare, joi dimineață, că a devenit din nou tată. Acesta a publicat deja și o fotografie cu el, în timp ce îl ține în brațe pe cel mai mic membru al familiei, Liam. „Liam🍀❤️🙏”, a scris el în dreptul imaginii în care apare zâmbind, fericit că își poate strânge fiul în brațe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)


Înainte de această fotografie, Laurențiu Reghecampf a publicat o imagine cu ceilalți doi fii ai lui, Luca și Laurențiu Jr., anunțând că astăzi a devenit tată pentru a treia oară.

„Astăzi dimineață s-a născut Liam frățiorul vostru! Vă iubește tata❤️🙏”, a anunțat Laurențiu Reghecampf. Imediat au apărut sute de mesaje cu felicitări pentru cei doi proaspeți părinți.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a născut natural

Corina Caciuc a născut natural, joi dimineață, un băiețel perfect sănătos, potrivit spynews.ro. Partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf va mai rămâne în spital câteva zile, însă cu siguranță cu toții așteaptă momentul în care vor ajunge acasă toți trei, fiind un nou început.

Semnificația numelui Liam

Numele Liam înseamnă un caracter dur și puternic. De asemenea, persoana care poartă numele Liam are un caracter foarte pasional. Mereu va da dovadă de ambiție și muncește foarte mult pentru a reuși cu propriile forțe, munca fiind pentru el o satisfacție personală. Laurențiu Reghecampf a ales un nume cu L, la fel cum este și al lui, dar și al celor doi băieți pe care îi mai are, Luca și Laurențiu Jr.

7.6 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.