Iuliana Marciuc și Adrian Enache încingeau telefonul, la debutul relației: „Plăteam facturi și de câte 400 de euro lunar” EXCLUSIV

Ce au simțit când s-au văzut prima oară: ”A fost, așa, ca o scânteie”

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au una dintre cele mai longevive relații din România, însă una care nu a trecut doar prin momente frumoase, ci și prin greutăți. Prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme” (TVR 2) a mărturisit, în exclusivitate pentru ego.ro, că cele mai dificile clipe erau acelea când trebuiau să stea unul fără celălalt. Nu doar că erau dificile, dar erau și costisitoare, căci conversațiile telefonice pe care le aveau ajungeau să coste și 400 de euro pe lună.

„Pentru noi a fost dragoste la prima vedere, cumva combinată cu dragostea la televizor”

Relația celor doi nu a fost mereu văzută cu ochi buni, însă împreună au reușit să treacă peste orice obstacol, iar astăzi au mai bine de 26 de ani de când conviețuiesc împreună. Pentru cei doi a fost dragoste la prima vedere, însă se știau unul pe celălalt și de pe micul ecran.

„Pentru noi a fost dragoste la prima vedere, cumva combinată cu dragostea la televizor, adică ne cunoșteam unul pe celălalt din aparițiile TV, dar atunci când ne-am văzut a fost, așa, ca o scânteie. Eu îl văzusem în imitațiile pe care el le realizase la postul Tele7 ABC. Iar el mă văzuse pe post de crainică de foarte multe ori”, ne-a declarat Iuliana Marciuc. Prezentatoarea TV a știut din prima clipă ce presupune o relație cu un artist așa că și-a asumat atât turneele lui internaționale, cât și deplasările în țară, evenimente la care ea nu putea ajunge de fiecare dată. „Îmi amintesc despre acele perioade în care vorbeam foarte des la telefon și facturile costau foarte mult. Îmi amintesc că plăteam și câte 300-400 de euro pe lună. Ce bine că nu mai sunt astfel de facturi”, a mai completat prezentatoarea TV pentru ego.ro.

Fac aproape totul împreună

În momentul de față lucrurile s-au schimbat și rare sunt momentele când mai sunt despărțiți. Nu doar că petrec foarte mult timp împreună, dar Iuliana se implică și în unele dintre proiectele lui Adrian Enache, inclusiv în podcast.

„Faptul că suntem în același domeniu cred că ne ajută foarte mult. Ne încurajăm unul pe celălalt, ne respectăm unul pe celălalt și fiecare dintre noi iubește ceea ce face, iar celălalt înțelege acest lucru. Cred că asta este foarte important. Când am primit, de la Silviu Radu, prietenul nostru regizor, (el a regizat și cel mai recent videoclip al lui Adrian „Viața din vis” în care a filmat alături de David), propunerea să realizez un podcast pentru Adrian, nu m-am gândit de două ori. Am zis de la început DA și uite că se împlinește un an de când, împreună, lucrăm la acest podcast și mă bucur foarte mult că lumea a putut să vadă și un altfel de Adrian. Ca să înțelegeți de ce spun asta, vă puteți uita la podcastul unde sunt postate premiere, din două în două săptămâni, pe canalul lui de YouTube”, ne-a mai declarat prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme”, difuzată de TVR2.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache
Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Despre fiul ei, David: ”L-am tratat de fiecare dată cu foarte multă încredere, așa cum și părinții mei m-au crescut pe mine”

Cea mai mare realizare pentru cei doi este însă fiul lor, David. Deși este un adolescent în toată regula și la prima impresie pare că este mult mai atașat de tatăl lui, se pare însă că Iuliana continuă să aibă un rol foarte important în viața lui de adolescent.

„Băiatul mamei. E bună expresia asta și de multe ori mă lovesc de ea, pentru că așa este. Băiatul este foarte atașat de mamă. Deși David este foarte independent de mic. Îmi amintesc că a fost printre primii de la el din clasă, prin clasa a 4-a, a 5-a, care a fost lăsat singur în Herăstrău. L-am tratat de fiecare dată cu foarte multă încredere, așa cum și părinții mei m-au crescut pe mine.

În ceea ce privește tabăra, chiar și anul acesta merg din nou în tabăra „Good Vibes” pe care o organizez alături de Festivalul Internațional „Good Vibes”, inițiat de asociația Musicando con Adina Sima, de trei prietene: regizoarea Silvia Ionescu, profesor de canto Adina Sima și cu mine. Este a treia ediție a taberei și, din nou, David merge cu mine. Bineînțeles împreună cu gașca lui de prieteni. Mă bucur foarte mult că mă consideră printre prietenii lor. Cred că este foarte important să fim alături de adolescenții noștri, să-i înțelegem, să-i lăsăm și liberi, dar în același timp ei să simtă că suntem în spatele lor”, ne-a mai spus amuzată Iuliana Marciuc.

„Nu pot să spun că sunt un om de business”

Greu de crezut, dar viața Iulianei Marciuc nu se învârte doar în jurul celor mai importanți doi bărbați din viața ei. Este mai mult decât normal, cât și sănătos ca ea să aibă propriile activități, astfel că Marciuc este conștientă de acest aspect. În afară de emisiune, cărțile pe care le-a scris de-a lungul timpului și organizarea selecției naționale pentru Eurovision, Iuliana Marciuc a încercat și domeniul afacerilor.

„Nu pot spune că sunt un om de business. Am încercat un business care a fost restaurantul chinezesc „Asia” și mă bucur că acest brand, pe care eu l-am creat. Și astăzi, cred că, dacă l-aș redeschide, ar avea succes. Foarte multă lume încă mă întreabă despre el, deși nu a reușit să supraviețuiască crizei din 2008-2009”, ne-a mai declarat partenera de viață a lui Adrian Enache pentru ego.ro.

Iuliana Marciuc alături de fiul ei David
Iuliana Marciuc alături de fiul ei David

Organizează evenimente frumoase, de Sărbători, la căminul de bătrâni

Deși s-a tot spus că deține un cămin pentru persoanele în vârstă, rolul ei în acel proiect este cu totul altul.

„Căminul de bătrâni „Patru generații” este un proiect pe care l-am început împreună cu o bună prietenă, avocat Katia Cicală. De atunci ea a deschis trei cămine, deci are patru. Pentru că face activitatea asta cu foarte-foarte mult suflet, sunt alături de ea în organizarea unor evenimente pentru seniorii care sunt în cămin. Cumva, mă ocup de imaginea acestui cămin. O ajut să organizeze petreceri: de 8 Martie, de Paște, de Crăciun.

Am organizat chiar înainte de pandemie un Crăciun extraordinar împreună cu sute de aparținători ai celor care sunt în aceste cămine. A fost extraordinar de frumos și de emoționant. Au răspuns pozitiv invitației noastre foarte mulți artiști: Irina Loghin, Raoul, Mirabela Dauer, Adrian și Diana Enache, Alessis, mulți soliști care sunt alături de noi în acest proiect minunat și care aduc multă fericire celor care sunt în căminul „Patru generații”, ne-a mai mărturisit Iuliana Marciuc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *